Bathory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Vize aldıgın yere baglı biraz da interrail biletini önce alıp almaman aslında Kithnos. Cünkü vize aldıgın konsolosluk sana neyle gidip geliceksin diye soracak.Ben Hollanda konsoloslugundan aldıgım icin vizeyi, ucakla Hollanda'ya gidicem,dönü$ümü de trenle yapıcam dedim..Yalan tabi.Gittim bi ucak rezervasyonu yaptırdım gidi$ icin,interrail biletimi de aldım.Onları gösterdim direk alın bu gidi$ bu da dönü$ biletim diye. Ayrıca interrail biletini önceden alabilirsin rahat rahat.Vize alamamamn durumunda yada ba$ka bir problem cıktıgında biletinin tarihini ileri aldırabiliyorsun.Veya 10euro zararla sanırım tam hatırlayamıyorum biletini iade edip paranı geri alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=20689 varmış topicde fi tarihinden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ağustos eylül arası yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 cok islanirsin eylule cok sarkitma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 agustos basi baslayip sonuna dogru donsem havalar nasil olru acaba? Yukari dogru ciksak kesin orasi hep soguktur,ispanya tarafi da sicaktir hep,cantaya esya sigmaz bu seferde :) Ha bi de giden ark lara : Kalma isini naptiniz ? Garda tulumda v.s yattiniz mi ? Direk bi parka gara mi serildiniz , parali camp alani falan mi buldunuz ? Nereler yatmaya musait ucretsiz ya da ucuz bi sekilde? Ille de otel olsun diye bi derdim yok ,guvenli oldugu surece - nobetlese arklarla uyuruz :) Tabi her gun de cekilmez sanirim oyle arada bi hostel iyi gelir.. Bide TR den ciktim diyelim 2 zone sectim bi hakkimi mecburen ilk transit de olsa giricegin ulkede harciyorum di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Kalma i$i pek sorun olmuyo.Yalnız high season diye tabir edilen temmuz-agustos gibi aylarda gidersen bazı hostellerde yer olmuyo,önceden arayıp yer ayırman gerekebiliyo. Onun dı$ında istasyonda da uyudum (bazı istasyonlar gece kapanıyor yalnız,hepsinde uyuyamıyosun),sokak ortasında da hatta aleksi titsimus'un da belirttigi gibi ceset torbası oldugundan $üphelendigim bi$eyin icinde bile uyudum. Yalnız sakın Belcika'da sokakta uyuma,hatta istasyonda bile uyuma.Ben karakolluk oldum orda 2 defa.Pek tekin degil,Istanbul'un arka sokaklarına bile oranla a$ırı sakat yani. Hostel konusuna gelince.Kesinlikle kal hostellerde.Interrailin en güzel ikinci $eyi cünkü hosteller.Inanılmaz egleniyosun, super insanlarla tanı$ıyosun vs vs.Eger kalacagın ülkeleri sölersen sana hostel tavsiyesinde de bulunabilirim. Bide TR den ciktim diyelim 2 zone sectim bi hakkimi mecburen ilk transit de olsa giricegin ulkede harciyorum di mi ? Bu soruyu anlayamadım.Neyin hakkını harcıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ben diyim ki, free gidin. interrail ile gidip tren kovalamayın. ben gittim ordan biliom :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Orda sey demek istedim Bathory : Mesela TR nin oldugu zone , Yunanistan biz ve italya di mi ? DIyelim ki italya we yunanistan`i gezmicez.Fransanin ve ispanya nin oldugu zone lari istiyoruz ama mecburen Yunanistan`dan gecicez trenle giderken. ( Ucagin aklimizda olmadgini farz edelim ) Transit gecerken : " Sorun olmaz canim 2 zone hakkiniz var ama , bura sayilmaz " demiyorlardir heralde degilmi ? yani 22 gunluk biletle zaten macburen tr+yun+ital zone u icin 1 hakkimi kullanmis olcam,misal diger zone olarak da gfransa+hollanda secicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Yine pek anlayamadım ama anlatıgım kadarıyla anlatmayı denicem (= $imdi olay $u.Bileti alırken 2 zone olandan alıyosan zone'ları da belirtmen gerek.Ve cıkı$ını da Türkiye'den trenle yapıcaksan zaten Türkiye-Yunanistan-Italya'yı kapsayan zone'u alıcaksın demektir.Eger Ispanya ve Hollanda'nın oldugu zoneları alırsan ve yine Turkiye'den trenle gitmek istersen Ispanyaya kadar trenleri ucret dahilinde kullanabilirsin.Interrail bileti i$e yaramaz yani. Hem Ispanya'yı hem de Hollanda'yı göriyim,Italya ve Yunanistan'da da interrail bileti kullanayım dersen global alman lazım.Ama o da 30 gün sadece ve 30 gün onca ülkeyi adam gibi gezmek icin pek yeterli bir süre degil.En iyisi 22 günlük olan 2 zone secebilecegin paketi almak ve Yunanistan-Italya-Fransa-Belcika-Hollanda güzergahı seçmek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 mate? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 peki bu globali 2 kere alinca 60 gun yapmak icin fiyat direk iki katimi yoksa bi ucuzluk varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 iki katı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ağustos başında kuzenim ve 2-3 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz. Herşeyiyle 1.000 euro civarına filan gelicek sanırım (uçak bileti-vize filan herşey dahil). Var mıdır gelmek isteyen? E BÖLGESI : Fransa / Belçika / Hollanda / Lüxemburg 16 gün sürecek. Bayağı zevkli olucak gibime geliyor, şimdiden heyecanlıyım. Birkaç sorum vardı mail attım, onlar kafamda tam netleşşin, uçak biletimi de alıcam. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:27 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ucak biletiyle nasil 1000 euro ya geldi yaw ?Nerden buldun bileti ? Bi de bu zone olay kalkti ki haberin var dimi ? Yeni olayda 16 gunluk yok sanirim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Germanwings'e bak. 5-21 ağustos arası istanbul-berlin 300 YTL den aza geliyo gidiş-dönüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 aynen gitcem gitcem diyorum ama bi gitmedim sonunda tek başıma gitcem o olcak. ya da oturup makale yazabilirim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 fermuar'ın bu aykı saysııdnda bu konuda bi espri vardı zaten trende yolcu soruyo:neden boş bu tren makinist: kışın interrail planları yapıpta sonra satmıyan tek kişi sensin sende kacma diye zaten hemen kalkıyoruz ezer karikatürü yazakar anlattım. bende bi 4-5 kez gittim interrailla o hesapla işte, bi kez oturup gidemedik kafamızı topluyup. en son kactı bunun yaşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 gidelim mi bu yaz gökçen? hadi kalk gidiyoz nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 En son yaş diye birşey yok artık. Interrailin birçok kuralı değişti. 26 yaşından sonrakilerde biraz daha fazla ücret ödeyerek gidebiliyorlar artık. Ben Ağustosta ciddi ciddi gidicem inşallah. Yarın gençtur ile bir telefon görüşmesi yapıcam işte, merak ettiğim, kafama takılan bir iki soru var. Yoksa uçak fiyatları çok süper gidiş/dönüş 300 YTL para değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 efenim bu yaz animasyon işi var bi dane bi kaç ufak iş daha var sornasıdna kubaya gidiyorum yanı sen cok istiyosan tek başına git sina ni-ha, ni-ha, ni-ha. ha istiyosan sende gelebilrisin ayarlarız bişiler abi, zaten yanıma adam arıyorum ben, bende fazldan biraz para var cunki. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:11 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 küba mı hmm napcaz kübada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Interraili sabote etmeyelim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 gezicez, gide herkez zatan avrupadan daha dyurucu olduğunu sölüyo. acıkcası içimde avrupayı görmeye dair bi istek yok yanı, renosanstan kalma şeyler bayıyo benı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: renosanstan kalma şeyler bayıyo benı artık Rönesans olmasın o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar