GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 http://www.geocities.com/hebelegebele/sonsuzluk.jpg Photoshop ile yaptığım ikinci çalışmam.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 gerçek bir form kullansan daha etkileyici olabilirmiş. yani adamın orda çöp adam gibi görünmesi elde etmek istediğin atmosfere ters kaçmış biraz. :)[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Haklısın ama amatörüz daha zamanla öğrenicez :) 2 tane şey daha yaptım bunlarada yorum yaparsanız sevinirim. Can sıkıntısı.. Öyle bişey yaptım hoş oldu http://www.geocities.com/hebelegebele/mystic.jpg Yaşar Kurt'un şarkısına göre bişey bu http://www.geocities.com/hebelegebele/asker.jpg[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 horace +1[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Çalışmaların bence gün geçtikçe iyiye gidiyor. Biraz daha limitsiz çalışmaya bak. Yani photoshop'u aç ve brush'ı eline alıp kafana göre çalış. Bu çalışmalar sanki, hadi şunu çizeyim, bunu çizeyim, burası böyle olsun demişsin gibi.... Özgür takıl :)[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bence adamı tam beyaz yapıp yazıda yaptığın efekti ya da fragment efektini kullanabilsen hoş olabilir ya da aadama bi bordür çek. Ama biraz daha belirginleştir bence. Bir de yazının fontunu daha modern birşey seç örneğin verdana bile hoş durabilir.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hos olmusta sanki adam beyaz olsa daha guzel dururmus..[hline][i]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 mistik çalışman için iki eleştiri örneği sunuyorum sevgili arkadaşım. 1.yani nedirki bunun altına mistik yazamasan aslında hiç böyle bir manası olduğu bile belli değil. çıkarsak mistik yazısını sonra göstersek birilerine anlamazlar . içerikten yoksun isim vererek bir esere aslında içeriğinin olmadığınından doğan kaygını bir noktada dile getirip beğeniciyi yönlendirmişşin. altı tamamen boş sadece efektlerin kullanıldığı hatta öğrenme aşamasında yapılmış tamamen gereksiz hiç bir değeri olmayan bir çalışma.. hatta çalışma bile diyemiycem kabartma efekti çevir efekti ve fark bulutları bi de blur kullanılmış. tamamen boş bir hede... böyle daha farklı tarzlarda çiz daha bir gerçekçi daha bir değişik tarzda çalış. 2.Güzel olmuş aslında her geçen eser daha da gelişmiş vede yaratıcı gerçek formlar kullanmaya doğru bir ilerleyiş söz konusu. istediği fikri vermeye doğru başarılı hamleler sezinleniyor. fakat daha güzellerini tabiki yapabileceksin. şimdi bunlardan hangisi doğrusudur. sence gıcık kardeşim.birincisi senin resmine değil direk tarzına yapılan bir hamle yani sana adama dioki bu şekilde yapma farklı bir tarz yap. neden kendi hoşuna giden tarz bu olmadığı için. ikincisinde ise yaptığın şeyin ne kadar amacına ulaşmış olup olmadığını irdeliyor. ve de doğru olan eleştiri ikincisidir. ortadaki konsepte göre içinde tutarlımıdır değilmidir. aksi taktirde söz gelimi figüratif çalışan bir ressama figüratif bir eserine bakıp ya bu çok figüratif olmuş biraz daha farklı tarzda çalış demek doğrumudur? adamın yaptığı şeye bi şey sölemionki direk tarzına müdahale ediyosun. bir eleştirel değeri yok yani. sen adama akıl veriyosun bu tarzı bırak biraz farklı çiz diye. keza bahsettiğimiz şey kolaj yani varolan bişey. biri kalkıp kolaj bir çalışmaya deseki olmamış abi bak kolajda bu böyledir teknik yalnış vs.. amenna. ama sen kalkıp dersen yok kardeşim kolaj çalışma biraz figüratif şeyler çizmeyi dene. bu bir nedir. eleştiri kaldıramamadan bahsetmişsin. ortada yapılan bir eleştiri yok zaten mevzu budur. buna kızılmıştır. rica ediyorum eleştiri yapılsın veya görüş beriltilsin.bir insan sebepsiz yere beğenmedim de diyebilir. beğenmeyebilir kim ne söyleyebilir. ama ama ama kimse kırılsın istemiyoruz zaten. eleştiriyide kaldırcak yaşta vede baştayız diyor vede yaptığım yorumun ikincisinin geçerli olduğu ekliyorum.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hatta birde gülücük ekliyorum ::)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 LoL arkadaş kendi yaratıcılık sorunu ile yaptığım eleştriye sinirlenmiş anlaşılan tam komedi ya :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Numb, 17 September 2003 03:26 tarihinde demiş ki: mistik çalışman için iki eleştiri örneği sunuyorum sevgili arkadaşım. 1.yani nedirki bunun altına mistik yazamasan aslında hiç böyle bir manası olduğu bile belli değil. çıkarsak mistik yazısını sonra göstersek birilerine anlamazlar . içerikten yoksun isim vererek bir esere aslında içeriğinin olmadığınından doğan kaygını bir noktada dile getirip beğeniciyi yönlendirmişşin. altı tamamen boş sadece efektlerin kullanıldığı hatta öğrenme aşamasında yapılmış tamamen gereksiz hiç bir değeri olmayan bir çalışma.. hatta çalışma bile diyemiycem kabartma efekti çevir efekti ve fark bulutları bi de blur kullanılmış. tamamen boş bir hede... böyle daha farklı tarzlarda çiz daha bir gerçekçi daha bir değişik tarzda çalış. 2.Güzel olmuş aslında her geçen eser daha da gelişmiş vede yaratıcı gerçek formlar kullanmaya doğru bir ilerleyiş söz konusu. istediği fikri vermeye doğru başarılı hamleler sezinleniyor. fakat daha güzellerini tabiki yapabileceksin. şimdi bunlardan hangisi doğrusudur. sence gıcık kardeşim.birincisi senin resmine değil direk tarzına yapılan bir hamle yani sana adama dioki bu şekilde yapma farklı bir tarz yap. neden kendi hoşuna giden tarz bu olmadığı için. ikincisinde ise yaptığın şeyin ne kadar amacına ulaşmış olup olmadığını irdeliyor. ve de doğru olan eleştiri ikincisidir. ortadaki konsepte göre içinde tutarlımıdır değilmidir. aksi taktirde söz gelimi figüratif çalışan bir ressama figüratif bir eserine bakıp ya bu çok figüratif olmuş biraz daha farklı tarzda çalış demek doğrumudur? adamın yaptığı şeye bi şey sölemionki direk tarzına müdahale ediyosun. bir eleştirel değeri yok yani. sen adama akıl veriyosun bu tarzı bırak biraz farklı çiz diye. keza bahsettiğimiz şey kolaj yani varolan bişey. biri kalkıp kolaj bir çalışmaya deseki olmamış abi bak kolajda bu böyledir teknik yalnış vs.. amenna. ama sen kalkıp dersen yok kardeşim kolaj çalışma biraz figüratif şeyler çizmeyi dene. bu bir nedir. eleştiri kaldıramamadan bahsetmişsin. ortada yapılan bir eleştiri yok zaten mevzu budur. buna kızılmıştır. rica ediyorum eleştiri yapılsın veya görüş beriltilsin.bir insan sebepsiz yere beğenmedim de diyebilir. beğenmeyebilir kim ne söyleyebilir. ama ama ama kimse kırılsın istemiyoruz zaten. eleştiriyide kaldırcak yaşta vede baştayız diyor vede yaptığım yorumun ikincisinin geçerli olduğu ekliyorum.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Bak sen devamlı aynı şeyleri yayınlayıp aynı yorumları alıyorsun, bende sana artık biraz daha değişik şeyler yapmanı öneriyorum aynı yorumu yapmaktan iyidir. Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen bana ukala ve terbiyesizce cevaplar veriyorsun.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 tamam kapansın artık..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 18 September 2003 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 tamam cnm tamam. bi daha vermicem sana böle cevaplar. sen çok iyi niyetli bir arkadaşmışsın bunu geç anladım kusuruma bakma.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 güzel kardeşim, açıkçası burda bu yaptıklarını yayımlaman güzel ama yayımladıkların o kadar da güzel değil, ha şi,mdi neden güzel değil, ben bu tasarımların şeklini şermalini değil sanatını eleştiriyorum daha doğrusu olmayan sanatını... özellikle o mistik resmi gerçekten çok amaçsız ve gereksiz, bu tür çalışmaları falan bizlerde yaptık zamanında ve şimdi gördüğümde kendime nasıl gülüyorum bilemezsin... bunlar geliştirme çalşıoşmalarıdır, bir kompozisyon üzerine oturtulup tamamen bitirilmiş ve eleştiriye sunulmuş çalışmlara değil, bunları buraya yapar yapmaz yayımlama, sana bi küçük tavsiyem yaptıklarını, 1 hafta bi kenarda sakla ve çalışmaya da devam et, sonra onları tekrar ele al ve bi daha bak, eğer gerçekten mükemmelse sana göre koy buraya eksii gedii söliyelim ama burda ne söliyelimki, hazır bir resme çok fazla hareket fluu'luğu ve diğer bir resme standart texture lar ve kabartma vs, bunların bir değeri, gerçekten alınma kırlıma ama gerçekten yok, ama tek hoşuma giden son resimde alt tarafa yaptıın kırmızı boyama, yaratıcı...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: Dragonmax, 18 September 2003 18:12 tarihinde demiş ki: güzel kardeşim, açıkçası burda bu yaptıklarını yayımlaman güzel ama yayımladıkların o kadar da güzel değil, ha şi,mdi neden güzel değil, ben bu tasarımların şeklini şermalini değil sanatını eleştiriyorum daha doğrusu olmayan sanatını... özellikle o mistik resmi gerçekten çok amaçsız ve gereksiz, bu tür çalışmaları falan bizlerde yaptık zamanında ve şimdi gördüğümde kendime nasıl gülüyorum bilemezsin... bunlar geliştirme çalşıoşmalarıdır, bir kompozisyon üzerine oturtulup tamamen bitirilmiş ve eleştiriye sunulmuş çalışmlara değil, bunları buraya yapar yapmaz yayımlama, sana bi küçük tavsiyem yaptıklarını, 1 hafta bi kenarda sakla ve çalışmaya da devam et, sonra onları tekrar ele al ve bi daha bak, eğer gerçekten mükemmelse sana göre koy buraya eksii gedii söliyelim ama burda ne söliyelimki, hazır bir resme çok fazla hareket fluu'luğu ve diğer bir resme standart texture lar ve kabartma vs, bunların bir değeri, gerçekten alınma kırlıma ama gerçekten yok, ama tek hoşuma giden son resimde alt tarafa yaptıın kırmızı boyama, yaratıcı...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Eyvallah :)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar