Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sitemin girişine bi flash la hazırlanmış butonlar koyuyorum da butona mesela on pres get url http://www.paticik.com/forum diye link verdigimde bazen tıkladıgımda 1 tane explorer acıyo bazen 2-3 bazen 4-5 tane acıyo sadece 1 tıklamaya böle oluyo nedenini çözemedim tam sitemin ftp si acıkken bu sekilde oluyo(ama dedigim gibi belli bi sayı yok bazen 1-2 bazen 4-5..) . ftp kapalı iken tek bi sayfa acıyo(sorunsuz calısıyor yani) biraz denermisiniz acaba sizde sorun cıkıyomu eger cıkmıyo ise ben artık onemsemicem bu sorunuda sizdede cıkıyo ise başım arıcak gibi.. birde nasıl çözebilecegimi bilen varsa bi anlatırsa cok makbule geçicektir thnx[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bu arada buton en sol üstteki dierlerinde link yok suan[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bir tane actı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bendede birtane açtı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bu arada hazır flash girmişim ilk flash videom u sunarım aslında üstünde bi saat harcayıp baya güzelleştirebilirim ama daha frame ne scene ne derekne yaptıgım bişi Story1[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 çok hüzünlü bi sonu var[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 preloading yapmayı öğrenmen lazım...[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Vaşş flashta çok yenisin galiba ikinci linke bakınca gördüm.Bence önce biraz pratik yap birşeyler dene bak site vereyim sana bidene buradan 1-2 basit şey dene. www.flashokulu.com[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 KAfa Göz Oynatmayı Denemelisin :)[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 zaten uğraşmadım frame falan ne oluyop derken elle hemen çiziktirdim bişi falan ama planlarım baya fazla yani olabildigince geliştiricem kendimi baya bi heves ettim busefer :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 http://www.flashkit.com/index.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Soru falan olursa çekinme yardım edelim[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar