DarQeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 evet arkadaslar 28eylulde altkemancıda black metal day yapılacaktır.3turk grubu sahne alıcaktır.bilet fiyatı 4milyondur.daha fazla bilgiyi ilerleyen gunlerde ileticem sizlere...[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 oha ya fazla capulcu olmus, ama darqer hoca sunmuzza onumuze kotu olma ihtimali yoktur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 kimler çıkıo lost infinity ravenwoods falan mı[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 suanda dier gruplari bilmiorum ama eskiden benim caldıım grup cıkıcak.zaten onlar haber werdiler banada.Nefastum suan tek bildiim grup ogrenince daha detaylı aktarıcam.[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Peki bu adamlar cover mi yapar? Yoksa kendi sarkilari mi var? 18 yas olayi kesin vardir. O yüzden hiç kasmayayim ben..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 moribund yok.kesin konusmiim ama yoktur.bahadırın kaprisini cekemez bizimkiler heralde.evet kendi sarkılarıdır butun grupların.yas sınırı olmaabilir eger erken saatte olursa yane muhtemelende saat 4gibi falan olucak sadece 16yas sınırı olabilir belki.kesinlesince haber weririm.[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! [Bu mesaj DarQeR tarafından 16 September 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 up![hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 [Bu mesaj AMO tarafından 17 September 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Pickpocket falan cikacak dendi...Black Metal mi olacak $imdi bu?![hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 süper oLur baymıştık ya hardcore 'Nu Metal ' , punk falam böhhüü..nese kendimize gelelim şöle söz vermiym ama gelebilirm[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bir önceki black metal günü iğrençti. ilk başta serpent isimli bir heavy grubu çıktı insanları ısındırmak için, ama dinleyici kitle "bi black çalsalarda kendimize gelsek", "yaşasın naziler" gibi laflar söyleyince terkettim ortamı. "yaşasın faşizm" diyen gerizekalılardan hoşlanmıyorum napiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar