rainfall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 elınıze aldıgınız -26 mage ı dusuren alet aldım mage kasmayı dusunuyorumm...su an mage ım 90 elıme alınca 64 oluyo magıc reflectıon atarak mage kascam skıll alırmıyım yardımcı olursanız sevınırım [Bu mesaj rainfall tarafından 17 September 2003 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 alırsın.artık öyle çalışılıyor zaten.fakat o seviyede energy bolt daha faydalı olur kanımca.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 tsk ederım bend cvp gelmıycek dıye korktum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
margo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Peki birşey sorabilirmiyim, eline aldınğında magery in düşüyosa, diyelimki magery kastın tekrar arttırdın ve elinde varken yine 90 oldu magery in...peki elinden çıkardıktan sonra magery in 90+ üstüne çalıştığın kadar artmış mı olucak...yani 116 gibi bişe mi olucak??? Umarım çok salakça bir şey sormuyorumdur çünkü çok bişey anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ben denemedim de büyük ihtimalle magery skill cap i geçmiyordur bu arada elindeyken büyü ile kasman için spell channelling olması şart değil mi ? bi de artık melee de magery gain olmuyor mu ?[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 cap in 100 ise,elinde varken 90 olmaz.yani mesela 99.9 magery in var,atıyorum eline -30 luk aldın.69,9 oldu.70 yaparsın,70,1 yapamazsın.öyle bişey yani :)ama mage scroll kullanmışındır o zaman cap e kadar gidersin bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 evet spell channel olucak.wand ların hepsi mage weapon ve spell channel. hayır magery gain olmuyor mage weapon la.aslında hiç olmadı.ona benzer bug lar olduda vurdukça mage almayı hiç duymadım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hehe feci keklemişiz kendimizi iyi oldu öğrendiğim :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 yanlız ben kasıyorum 0.1 bıle gelmedı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Wand la kasmanın 2 avantajı war. 1- Circle ı düşük olan büyülerin coğu daha az reg istiyo.(lrc suit warsa bu bişeyi değiştirmez) 2- Daha az mana harcıyosunuz. Daha düşük skillde, skill daha hızlı geliyo mage weapon la kasayım diye bişey yok çünkü skill değerinin direk real ına bakıp skill check yapıyo.[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ben o kadar kastım 0.1 bıle gelmedı..acaba bende bır hata mı var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 rainfal sen gain alabiliyorsan yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 cromthorne,gece 11-12 gibi bana mesaj atarsan özelden sana yardım edebilirim.şu anda oyuna giremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar