KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bildiginiz gibi, paticige bagli, viki adi altinda bir sozluk bulunmaktadir. Bu bolum altina gereken eklemeler icin kucuk capli bir calisma baslatmak istiyorum. En azindan bazi insanlar bazi terimleri bu sozlukte dogrudan veya dolayli anlatimlar ile anlamaya calissinlar. Terimleri siz belirleyin, ben dupe ve duper konusunda bir ekleme yaptim. Sizde bu baslik altinda bir nevi terimler sozlugu olusturup benim daha rahat calismami saglayabilirsiniz. Yani umarim, topic gereksiz mersajlarla patlamasinda, hani oyle deme soyle de hadi layn irt zurt hede hodo gibi mesajlar cok cirkin gozukecektir. Lufen sadece terim ve aciklama yapin... simdiden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 çok güzeldi paticik bir zamanlar yav. şimdi kimsecikler kalmamış piyasada . şu vikiyide nerden buluyoduk unuttum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 yalnız knight online bolumu altında viki cıkmıyor. aradğınız konu hakkında başlık yok gibi bişi cıkıyor sanırım. dupe yada duper olarak aratınca cıkıyor. bu sorunu kıme soylesek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar