Werewolf Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Kullanılan rahatsız değilse durumundan, sorun olmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 benim anlamadığım kocamaaan bir ev yapıyorlar, o ev neyle ısıncak ? ben olsam aldığım gibi satarım o evi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ne kadar sömürüde olsa o kanalda sonuçta reyting kazanmak için kullanıyor,ama hiç yoktan durumu olmayan birisini o şekilde mutlu etmeleri daha önemli bence,yaptıkları ne olsada yardıma muhtaç birisine yapılıyor sonuçta ne kadar etik bi şekilde yaparlar beni ilgilendirmez ama o kadar aptal program varken en azından yoksul insanlara şov yaparakta yardım etmek hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 alan memnun veren memnun olayı bu...ayrıca özellikle araştırıyolar fakir ayağına yatıpta katılmasınlar diye...en garibanına yardım ediyolar...bence bu tip yardımlar çok geç bile kaldı...sponsorları ve uğur dündarı kutluorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 güzel porgramda abi o parayı nerden buluyolar =) o evleri falan nası ypaıyolar hadi yaptılar diyleim bide içlerini dontaıyolarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 sırf reklam bence olay, yardım ediosan et eywallah da nie tvde yayınlayıp gösterion millete.. gereksiz saçma bişi bence, yap yardımı geç herkese göstermenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 tamam süper ultra mükemmel ev yapıyorlar her taraf elektrikli aletler falan filan peki ev sahiplerine iş veriyorlar mı? ben anlayamadım onu çünkü tamam süper ultra tv de vcd oynatıcımızı çalıştırırken ya da çamaşırlarımızı hassas ipekli programında yıkarken ve buzdolabımız üst rafı -10 alt rafı 1 derece ısıda tutarken biz bunları kullanıcak gerekli malzemeleri nerden temin edicez? yani zaten fakirlik işsizlik sonucu gelmemiş miydi? yine işsiziz peki bunların yanında getirdikleri faturaları nasıl temin edicez ya da o süper buzdolabımızı nasıl doldurucaz? geçici çözüm sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 hayır iş buluyorlarmış evin babasına ve tüm aileye giyecek alışverişine falan çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 tamam kıyafet sorununu çözdük hala faturaları düşünüyorum ve gerekli temel ihtiyaçları bence süper lüks mobilyalardan daha önemli onlar edit:tamam pardon yanlış okumuşum [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 16:12 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 iş buluyorlarmış dedim. bilmiyorum okadar nufuslu bir aileyi geçinderecek kadar mı ama sonuçta bir iş veriyorlarmış sürekliligi olan. bunlara fazla takılmanın geregi yok aslında, mühim olan kanımca iyilik-sevap kılıfı altında kazanılan dolarlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 evi 10 günde yapıyorlar program haftada 1. biri bitmeden diğerine mi başlıyorlar ben anlamadım? aile üyeleriyle alışverişe çıkan kız da gittikçe kararıyor, korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Ne kadar duygu sömürüsü olursa olsun o program o şekilde ayakta kalıyor. Fazla duygu sömürüsü o kadar çok reyting=para. Paranın yarısını cebime atayım yarısıyla da şu garibanlara ev yapalım hem programımıza malzeme oldular para kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 aynen öyle hatta yarısı falan degil o eve eşyalara vs'ye harcadıkları masrafın rahat 5-6 katını kar ediyolardır belki daha bile fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar