horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Güzel bi programdır. Ta amiga zamanındaki deluxe paintin devamı niteliğinde çok hızlı çalışan iyi bi program. bilahare daha yazacam şimdi gitmem lazım. Programda 6 temel brush var. Kendi brushınızı hazırlayıp kullanabiliyosunuz. Renkli bir şekilde ve çok hızlı olarak ki tek başına bu bile yeter bi kenarda bulundrmaya. Yetmiyomuş gibi "animbrush (animated brush(hareketli fırça :-P))" hazırlayabiliyosunuz. Bu sayede mesela birkaç farklı ağaç çizip onları animbrush olarak kullanarak saniyeler içerisinde bir bitki örtüsü, birkaç farklı renkte ve açıda tüy çizip gerçekçi görünümlü bir kürk vb.. yapabiliyosunuz. Ayrıca program Wacom padler için gayet pressure sensitive. Aşağıdaki dikdörtgen kutular içinde pressure'a göre brushın değişimi var... Brushlar: Custom Brush örneği[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 18 September 2003 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 sitesi varmi, nerden bulunur?[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Deluxe Paint 2 yi çooook uzun süre kullandım Daha grafik dizaynı ne demek bilmezken pastel boya ile kağıda resim çizeceğime deluxe paintte birşeyler çiziyordum 320x200 , 256 renk hehe keşke o çalışmalarımı kaybetmiş olmasaydım o yaşa göre çok iyilerdi[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Aura yı Horace ın paticik e yeni geldiği sıralarda onun resimlerinden etkilenerek araştırmıştım sitesi var ancak program paralı ve sanırım baya bi pahalıydı[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Ehm... TV Paint; ki pek az farklıdır Aura'dan (çizim hususunda ise farksız), bulunup kullanılabilinir. Atıl bi programdır. Wacom tablet olmadan tabi bu programlar bi işimize yaramıyo. Ben de hala yazıyı bitiricem. Dur bitiriyim bari...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar