Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Browser Tabanlı bir oyun.. www.klansavaslari.net **Bu arada World 8 yeni acıldı.. RP tabanlı bir klan kurduk eger ilgilenirseniz bana(Alfheim) oyun içi mesaj atarsanız Sevinirim Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 World 11'de oynuyorum. Eğer birlik beraberlik yapabilecek arkadaşlar varsa oyundaki nickim mudof... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 offf 2 senemi verdim ya w 10 daydım..majortom nickiyle güçsüzlerin süper kahramanı diğer köylerinse korkulu rüyasıydım..kılıçlarımı yetiştirsin diye hattori hanzoyu bile getirttim ta nirelerden.peh peh pehh ama sonra bi rehabilitasyona katılıp ''ben bi klansavaşları bağımlısıyım ''diye günde 445412 kere kendime itiraf ettikten sonra bıraktım..herkese tavsiye ederim bırakın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar