DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Orjinal Eq1'in yapımcıları tarafından senelerdir üzerinde çalışılan yeni MMORPG'leri Vanguard Saga of Heroes geçen hafta çıktı. Oyun EQ1 tadında ama teknolojik olarak çok daha gelişmiş bir durumda. Ayrıntılı bilgi için http://vgplayers.station.sony.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yalan olmus galiba vanguard, icerikten pek memnun degil onayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Henüz level 16'yım..İlk bakışta Crafting ve Diplomacy oldukça gelişmiş görünüyor. Adventuring kısmı zor.Solo kasmak istiyorsanız özellikle, acı çekersiniz.Genelde VG dünyası level 10'dan itibaren gruplar üzerine dizayn edilmiş.Grubun, guildin yoksa hiç kolay değil. Onun dışında yine, şunu öldür bunu topla quesytleri bolca var.Öyle çok orjinal bir queste yada fikire rastlamadım henüz. Grafikler gerçekten hoş ancak engine'de problemler olduğu çok belli.High end bir sistemle bile, tweak etmeden rahat oynanmıyor.Ben sürekli memory leak problemi yaşıyorum, /flush commandını kullanarak düzeltebiliyorsunuz. Oyunun güzel tarafları olduğu gibi, kötü taraflarıda mevcut.Bazı classlar fazla overpowered , rogue yerlerde sürünüyor mesela.Millet 3 dot(bir nevi elit) mob keserken kendi levelında, siz bön bön bakıyosunuz ancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khunduz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 26 lvl da bıraktım... fakat ayrıntılı bir oyun oldugu kesin... özellikle bi prof. seçtiğinizde ırka göre değişik özellikler gösteriyor... mesela human mage ile bir başka ırktan mage seçtiğinizde gücü ve yapabildikleri farklı olabiliyor... mount olarak bir at alabildim. genel anlamda cok guzel ve ayrıntılı modellemeler olsada aynı sey mountlar için gecerli diil... at değilde katır gibi olmuş mesela hiç begenmedim... zaten oyun hala beta aşamasında gibi... birde en dikkatimi ceken tarafı 16 gb gibi bi yer kaplıyo hd 'de... wow un 7-8 gb, swg nin 3-4 gb gibi yer kapladıgını düşünürsek baya bi olay var var sanırsam ama görmek kısmet olmadı malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar