Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Derslerimin yoğunluğu nedeniyle büyük hevesle aldığım oyunları zamanın kısıtlı olması ,oynama fırsatı bulamadığım için satıyorum.Ambalajları ile birlikte aynen duruyorlar cd keyleri register edemedim bile içlerinde 2 adet deneme kuponlarıda bulunmakta ister arkadaşınıza hediye edersiniz ister kendiniz kullanırsınız size kalmış.Register olmadığı için ilk bir ay free sanırım.Kısacası tüm box içerikleri ile birlikte satıyorum Fiyat:110 YTL ikisi. Kargo benden ,İzmir den olursa alıcak elden teslimde yapabilirim. Teklifler için pm bekliyorum[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 17:28 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Edit:ikisi bir arada veya ayrı ayrıda satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Anlaşırız =) [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 00:19 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 skorpio arkadaşımıza satıldı bugün bilginize ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bende bugün kargoya verırmısın dıcektım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Kısmet değilmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar