VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Arkadaşlar bizim bir arkadaş format attı ve şu anda deli gibi cdkeyini arıyoruz(kayebtmişde.)Bualbileceğim bir yer yada varsa sizde söyelyebilirmisiniz?[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Peka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış. dün bunu bi adam annatıydı bu kadarıyla şeydeydi catch me if u can[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: baaluo, 28 Şubat 2003 21:53 tarihinde demiş ki: Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış. dün bunu bi adam annatıydı bu kadarıyla şeydeydi catch me if u can[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Evet o filmdende.Sorduğum soruyla alakalı bir cevap bekliyordum[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Dae Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 hmm ne kadar legal bi olay bimiyorurum ama buradan bi bak istersen... *!microsoft un gelip kapıya dayanmasından tırsar* [Bu mesaj dae__ tarafından 28 Şubat 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 babası gelsin lan maycrosoftun tek elimle deviririm onları ben heç tırsma sen[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 "happy cracking! please damage microsoft" orc+[hline] a.k.a necroCannibal ud49
Öne çıkan mesajlar