Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win98 first edition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bizim bir arkadaş format attı ve şu anda deli gibi cdkeyini arıyoruz(kayebtmişde.)Bualbileceğim bir yer yada varsa sizde söyelyebilirmisiniz?[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Mesaj tarihi:
Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.

dün bunu bi adam annatıydı bu kadarıyla
şeydeydi catch me if u can[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Mesaj tarihi:
said:
baaluo, 28 Şubat 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.

dün bunu bi adam annatıydı bu kadarıyla
şeydeydi catch me if u can[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?

Evet o filmdende.Sorduğum soruyla alakalı bir cevap bekliyordum[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Mesaj tarihi:
hmm ne kadar legal bi olay bimiyorurum ama
buradan bi bak istersen...

*!microsoft un gelip kapıya dayanmasından tırsar*

[Bu mesaj dae__ tarafından 28 Şubat 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...