Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 herkese selam, en başta bu kadar zaman sonra yeniden paticiki görmek çok güzel. özlemişim. Neyse konuma geçeyim Ginseng kullanmış olan veya etkilerinden hhaberdar olan var mıdır acaba? Varsa paylaşabilir mi? haa bir de ub şimdi cinsel gücü artırıyormuş ama bana insanın uykusuz durmasına yardım edebilme özelliğinden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Faydasını falan bilmem ama içimi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Arkadaşım... /xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 eczanelerde satılan ginsengli sekerlerden alıyorum.tadı hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 valla ginseng çayı güzel. enerji içeceklerinin içinde de oluyor. metabolizmayı hızlandırıyor sanırsam bu yüzden uyanık tutuyordur bi süre. ama ginseng'le yapılan büyüler vardır ki onlar daha şahanedir. acıktıgında biraz adam otu biraz sarımsak birazda ginseng ile IN MANI YLEM dersin karnın doyar, zehirlendin mi? hiç korkma biraz sarımsak biraz ginseng ile AN NOX de geçsin... tehlikeli büyülerde yaparsın bu otla.biraz kan yosunu, biraz adam otu,sülfür külü birazda ginseng buldunmuyduuu IN VAS POR diceksin. o zaman zelzele olur işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 in vas por un anayasada cezası var ama .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 cezası yüzünden şehir dışında yapcaksın o büyüyü.şehrin sınırına yerler makbuldür. meskun mahalde yaparsan kaçışın zor olur adaletten. [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 23:39 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bak uo da bi etkisi yoktu ginsengin (en azından onla yapılan yemeklerin :) ). Bugün GNC'deki bi görevliyle konuştum. Hiç bir yan etkisinin bulunmadığını ve uzun süreli kullanımının olduğunu, etkisini düzenli kullanmaya başladıktan 15 gün sonra göreblieceğini ve uyanık tutabileceğini söyledi. Bir de çok satılan bir şey sanırsam ki bu kasa önlerinde duran falım sakızlar gibi tezgahta bi sürü duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ben her hafta bi kutu ginseng şekeri bitiriyorum.inanki çok yararı oluyor anlasılıo yani.bazen ayaga kaldırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ayağa kaldırtmıyor derken :D :D bi de bu şekerleri nereden alıyosun ne sıklıkla içiyosun ?? benim çok ciddi sabah kalkamama ve derste uyuma sorunum var. uyku düzeni yapamam derslerim çok ağır ve ders kaçırdıkça çok geri düşüyorum toparlayamıyorum. bu yüzden uykuya dirençli olmam lazım [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 23:47 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 muahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 abi tüm eczanelerde satılıyor.benim bir uyku düzenim yok ama hani ne zaman yatıp kalksam cok dinlenmis oluyorum hatta böyle heheu diye kalkıyor insan.mutluluk scrollu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 peki bi de cinsel kuvvetlendirici olarak da kullanılıyormuş bu ek$i de dediğine göre. Yerli yersiz harekete geçiriyormuş. Böyle bi durum var mı?? Slip don günlerimize dönmeyelim uyanık kalacaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 slip iyidir ya neden öle dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 boxer daha rahat geliyo slipi sevmiyorum. Beni belli kalıpların içine sokmaya çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 eninde sonunda bi kalıbın içine gircen ? sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ginseng'e bi yiyecek olarak bi turlu isinamadim.. bole degisik isinamadigim bi tadi var.. sushi'lerin yaninda oldukca sik veriolar, salmon sushi ile ozellikle iyi gidiyo diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 iki ceşit sushi arası tüketiyosun miss gbi oluyo ikisinin tadını cat diye ayırt edebiliyosun yararlı bişey yanı. ama kendisiyle ilikim UO dan öteye gitmemiş bişeydir peki nedir tam olarak olayı uykuyumu duzenliyo? uyanıkmı tutuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Birşey yaptığı yok, olsa olsa psikolojik; "oo ginsengimi de aldım enerji patlaması yaşıyorum hühüe" gibi birşeydir. Ginmiş sengmiş bunlar hain Çinlilerin günümüzde uyguladığı uyanıklıklar. Erken yatın erken kalkın Çinlilerle işiniz olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 e o zaman işler nasıl yetişicek, işte garip şeyler bunlar. bide hiç işe yaramsa bu adamalr bin yıllarca yemezdi herhalde bu mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 çinlilerin nufusu niye hayvani boyutlarda sanıyorsunuz.bugün ginseng yüzünden zıplasalar dünya yörüngeden çıkıyor öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Cüce sen akıllı bir adama benziyorsun, gel şöyle bi' ... Hocu, bu adamların açlıktan envai çeşit ot yediğini bilmezmiş gibi konuşma. Aç tavuk kendisini buğday ambarında sanırmış. Buna benzer bir hesap işte: Adamlar yedikleri her ota bir mucizevi özellik yapıştırıyorlar, sonra buna o kadar inanıyorlar ki diğer memlekettekilerde bunlara inanıyor. Hem moral motivasyon kazanıyorlar hem de dolar. Uyanık olmak adına atılması gereken ilk adım bu Çin çıkışlı yeşilliklere temkinli yaklaşmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 cinlilerin tipik icerden bolme yontemi, ulkenin icine girdikleri yetmiyo insanin da icine girmeye calisiyolar, almayin icinizi cinli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ginseng neymiş pehh mesir macunu var bizim yazlıkta satıyorlardı her ogleden sonra geçerdi satıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 in vas por dedik guard geldi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar