Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ginseng

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

herkese selam,

en başta bu kadar zaman sonra yeniden paticiki görmek çok güzel. özlemişim. Neyse konuma geçeyim

Ginseng kullanmış olan veya etkilerinden hhaberdar olan var mıdır acaba? Varsa paylaşabilir mi?

haa bir de ub şimdi cinsel gücü artırıyormuş ama bana insanın uykusuz durmasına yardım edebilme özelliğinden bahsediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla ginseng çayı güzel.
enerji içeceklerinin içinde de oluyor.
metabolizmayı hızlandırıyor sanırsam bu yüzden uyanık tutuyordur bi süre.
ama ginseng'le yapılan büyüler vardır ki onlar daha şahanedir.
acıktıgında biraz adam otu biraz sarımsak birazda ginseng ile IN MANI YLEM dersin karnın doyar, zehirlendin mi? hiç korkma biraz sarımsak biraz ginseng ile AN NOX de geçsin...
tehlikeli büyülerde yaparsın bu otla.biraz kan yosunu, biraz adam otu,sülfür külü birazda ginseng buldunmuyduuu IN VAS POR diceksin. o zaman zelzele olur işte...
Sosyal ağlarda paylaş

bak uo da bi etkisi yoktu ginsengin (en azından onla yapılan yemeklerin :) ). Bugün GNC'deki bi görevliyle konuştum. Hiç bir yan etkisinin bulunmadığını ve uzun süreli kullanımının olduğunu, etkisini düzenli kullanmaya başladıktan 15 gün sonra göreblieceğini ve uyanık tutabileceğini söyledi. Bir de çok satılan bir şey sanırsam ki bu kasa önlerinde duran falım sakızlar gibi tezgahta bi sürü duruyodu
Sosyal ağlarda paylaş

ayağa kaldırtmıyor derken :D :D bi de bu şekerleri nereden alıyosun ne sıklıkla içiyosun ??

benim çok ciddi sabah kalkamama ve derste uyuma sorunum var. uyku düzeni yapamam derslerim çok ağır ve ders kaçırdıkça çok geri düşüyorum toparlayamıyorum. bu yüzden uykuya dirençli olmam lazım

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 23:47 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Cüce sen akıllı bir adama benziyorsun, gel şöyle bi' ...

Hocu, bu adamların açlıktan envai çeşit ot yediğini bilmezmiş gibi konuşma. Aç tavuk kendisini buğday ambarında sanırmış. Buna benzer bir hesap işte: Adamlar yedikleri her ota bir mucizevi özellik yapıştırıyorlar, sonra buna o kadar inanıyorlar ki diğer memlekettekilerde bunlara inanıyor. Hem moral motivasyon kazanıyorlar hem de dolar.

Uyanık olmak adına atılması gereken ilk adım bu Çin çıkışlı yeşilliklere temkinli yaklaşmaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...