nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Süper bölümdü bi kere ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 halisünasyon değilse bok gibi bi bölüm oldu demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 leave mah house alone! Adamın mutlu olması kötü mü abi? =D asıl halüsinasyonsa kendini tekrar ettiğinden bok gibi bölüm demektir. Bence adamı insanlaştırıp mutlu edip bitircekler diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 nilep basit insani isteklerini karıştırma olaya house bu house kalacak. elin erkeksi "bitch"iyle iki öpüştü sevişti diye mutlu olacaksa ne anlamı var arkadaş. mutlu olduysa da bok gibi halisünasyonsa da bok gibi bi bölümdü kabul edin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Gayet güzel bölümdü bence, zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ben de cok begendim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 son 4 dk ya kadar çok iyiydi. orada iptal oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 beğenmediyseniz ve bir karakter gelişimi olmamasını istiyorsanız house izleme ehliyetinizi elinizden almak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi olsun da bu kadar basit olmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 basit dediğin 2 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ahah hakkaten =D daha kaç sene geçmesi lazım karakterin azıcık da olsa gelişmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 karakter gelişimi mi? bu adam stacy ile evli değil miydi? gerizekalı değil heralde stacy'yi de seçerken de aşırı seçici davranmıştır. şimdi eşşek gibi çalışan, sorunlu bi kadınla öpüştü diye sevinecekse olmaz o karakter gelişimi, fail olur. kadın bi geliyo yok house sen sorunsun, çevrendeki insanlar sen saçmalama diye uğraşıyorlar falan, bi geliyo house seni düşünmekten başka bir şey kazanmadım falan. house malı da bu "düşünülme, önemsenme" hissine yenik düşüp gerçekleri göremeyecek mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 zıpo yok abi cuddy ağzına sıçtı herifin. ki acayip sinirlendim orada. sonra çat gel öp ayrıl zart zurt 10 dk da bitti herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bkz önceki sezonlardaki envai çeşit bölüm, ve dahi bknz house la wilson ın konferansa gittiği 6. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 moncici sen house karakterinden de cuddy karakterinden de aralarındaki ilişkiden de hiçbir şey anlamamışsın bence :( edit: buyse spoilera al abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yahu nilep aralarında bir şey yoktu ki, denemek istiyorum dedi zaten cuddy farkettiysen. house böyle bilinmez şeylere kendini atan bir adam değil. o yüzden mesela o göçüğün altına girmesine de kızdım. yani aslında house, psikoloğa cevap neyse sende yok dedikten sonra bir değişiklik arıyor. hayatını değiştirmek istiyor. ve daha önce wilson ile eski karısını koltukta mutlu gördüğünde çok kıskanmıştı ve sütü kenara koymuştu hatırlarsan. yani o değişikliğin sıcak bi ilişki olduğunu düşünüyor. ama fail olacak işte cuddy ile. ben bu bahsedilen ilişki tipinden umudumu kestiğim bi zamanda olduğum için böyle konuşuyorum zaten dediğin gibi zevk meselesi algılayış meselesi. house'u yalnız ve üzgün görmek mantıklı geliyordu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 5 sezon öyle gezdi zaten, gerçi pek öyle sayılmaz ilk 3 sezon karakterler ve duyguları üzerine çok az bölüm var, ayrıca 6. sezon da da cuddy nin peşinden koştu, 2 bölüm önce arkadaş seninle en son olmak istediğim şey dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 itinayla özet çıkardım sdfds Adam buz gibi aşık cuddy'e. Yani hikaye örgüsü açısından mantıklı cuddy'nin de house'a umutsuzca aşık olduğu ama kırılmaktan korktuğundan ve house adam olmadığından istemediği belliydi zaten. E cuddy denedi başkasıyla ama unutamadı, house da insan parıltıları göstermeye başlayınca "eeh yeter lan ne olacaksa olsun denemesek kendimi asla affetmem" dedi ve gidip öptü. House da buz gibi aşık hafif de insanlaşmaya başladığı için doğal olarak karşılık verdi. Bu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 tabi ki aşık ama vuslat çok aceleye gelmiş gibi geldi bana. cuddy eve gelir, ne ara ayrıldın adamdan, ne ara üstünü değiştin pembeleri giydin. zart gel öp git. çook üstünkörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sparkcaster said: 5 sezon öyle gezdi zaten, gerçi pek öyle sayılmaz ilk 3 sezon karakterler ve duyguları üzerine çok az bölüm var, ayrıca 6. sezon da da cuddy nin peşinden koştu, 2 bölüm önce arkadaş seninle en son olmak istediğim şey dedi O bölümde "Seninle arkadaş olmak en son istediğim şey." dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 funny, its the last thing I want us to be diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 arkadaş olmak istemiyor işte bi kitaba verdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ha ayrıca successful meriç is successful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sparkcaster said: beğenmediyseniz ve bir karakter gelişimi olmamasını istiyorsanız house izleme ehliyetinizi elinizden almak zorundayım niye ki 5 sezon gelişmeden izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 forgiver said: bi kitaba verdi zaten this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar