Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Zegna

Öne çıkan mesajlar

karakter gelişimi mi? bu adam stacy ile evli değil miydi? gerizekalı değil heralde stacy'yi de seçerken de aşırı seçici davranmıştır. şimdi eşşek gibi çalışan, sorunlu bi kadınla öpüştü diye sevinecekse olmaz o karakter gelişimi, fail olur. kadın bi geliyo yok house sen sorunsun, çevrendeki insanlar sen saçmalama diye uğraşıyorlar falan, bi geliyo house seni düşünmekten başka bir şey kazanmadım falan. house malı da bu "düşünülme, önemsenme" hissine yenik düşüp gerçekleri göremeyecek mi yani?

Sosyal ağlarda paylaş

yahu nilep aralarında bir şey yoktu ki, denemek istiyorum dedi zaten cuddy farkettiysen. house böyle bilinmez şeylere kendini atan bir adam değil. o yüzden mesela o göçüğün altına girmesine de kızdım. yani aslında house, psikoloğa cevap neyse sende yok dedikten sonra bir değişiklik arıyor. hayatını değiştirmek istiyor. ve daha önce wilson ile eski karısını koltukta mutlu gördüğünde çok kıskanmıştı ve sütü kenara koymuştu hatırlarsan. yani o değişikliğin sıcak bi ilişki olduğunu düşünüyor. ama fail olacak işte cuddy ile.

ben bu bahsedilen ilişki tipinden umudumu kestiğim bi zamanda olduğum için böyle konuşuyorum zaten dediğin gibi zevk meselesi algılayış meselesi. house'u yalnız ve üzgün görmek mantıklı geliyordu bana.

Sosyal ağlarda paylaş

itinayla özet çıkardım sdfds

Adam buz gibi aşık cuddy'e. Yani hikaye örgüsü açısından mantıklı cuddy'nin de house'a umutsuzca aşık olduğu ama kırılmaktan korktuğundan ve house adam olmadığından istemediği belliydi zaten. E cuddy denedi başkasıyla ama unutamadı, house da insan parıltıları göstermeye başlayınca "eeh yeter lan ne olacaksa olsun denemesek kendimi asla affetmem" dedi ve gidip öptü. House da buz gibi aşık hafif de insanlaşmaya başladığı için doğal olarak karşılık verdi. Bu yani :)

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

5 sezon öyle gezdi zaten, gerçi pek öyle sayılmaz ilk 3 sezon karakterler ve duyguları üzerine çok az bölüm var,
ayrıca 6. sezon da da

cuddy nin peşinden koştu, 2 bölüm önce arkadaş seninle en son olmak istediğim şey dedi

O bölümde

"Seninle arkadaş olmak en son istediğim şey." dedi.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...