Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ff var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 FF'nin fikir babasi sadece xbox exclusive oyunlar cikartiyor yanliz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ff dediğin zaten cakma bi oyunki, türün ilk örnei benım bildiğim c64'te kaldı deki amiga yada oyun cıkartmış olsuno cocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 wii ile ps3 karşılaştırılamaz bence inatla bunu savunuyorum. wii ps3'ün sikletinde değil. ps3'ün şu anda hiç bir konsol sikletinde değil aslında ya neyse. wii ancak ps2 ile karşılaştırılırsa falan üstün gelebilir. x-box 360 dalında tek ama şu anki grafik ve oyunlarla ps3 ile kafa kafaya gidiyor, 1-1.5 seneye yanında duramaz ps3'ün. ps3 gerçekten başka bir olay yani. ha bu arada sony'nin sixaxis e titreşim özelliğini entegre edemeyeceği yalanı ortaya çıkalı çok oldu. yakında titreşimli sixaxisler göreceğiz yani. ama işte normal olan da bu. konsol üreticileri konsolları zararına fiyatlara satarak, yan ürünlerden para kazanmayı hedefledikleri için, önce titreşimsiz 2.sixaxisleri satarak parayı kırıp(ki kendisi türkiyede 100 lira kadikoyde, londra'da 50 pound, california'da 120$) ardından çıkaracağı titreşimli sixaxis ile paranın gözüne vurmayı hedefliyor. her konsol alanın iki tane titreşimli aldığını düşünürsek( ne diyorum ya titreşimli mitreşimli ehe) yüksek meblalar dönüyor bu sektörde eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 e neya dayanarak diyosunki mesela wii ps3'le kapışması imkansız diye, hayır ps3 standart bi konsolken bi kez wii standart ve + bi konsol. ee yanı... bakalım eğer Euphoria iddalar kadar superbi motorsa, ve wii bunu kaldırmazsa (ki xbox kaldırıyo yanı yine ps3 diğer xbox'la arasında fark acamıyo) o zaman wii'le dengelenir durum. şu anda ikisindede oyun var (ps3'inkiler daha vasat ve az) üstüne wii de yılların gamecube birikimi var, yanına wii remote var. bunun karşısında ps3 te yandan yeme bi sixaxis mevzusu, ve daha cıkmamış oyunlarda gördüğümüz grafikler var.... bencede karşılaştırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Playstation'da asıl birikim, tamam Nintendo'da da var ama kıyaslanamaz bile bu durum komik kaçar bu bir. PS3'te oyunlar vasat diyorsun grafiksel kısmınada laf atıyorsun sistem özellikleri Wii'den bariz çok daha güçlü PS3'ün bunu herkez biliyordur; grafiksel olarak vasat diyorsan hiç deme sakın, oyun yelpazesi olarak konuşuyorsan daha konsol oynamaya yeni başlamışsın derim ben sana.. MGS'yi biliyor musun?.. Bu bile Wii eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu yeni nesil konsollar en az 6-7 sene gidecek. wii nin grafikleri şimdi göze çok batmıyor, ps2 grafikleri (özellikleri gow2) bile henüz cok eski görünmüyor ama grafik problemi ilerde büyük problem olacak nintendonun başına. wii ne kadar cok satarsa satsın, ne kadar başarılı ve keyifli oyunlar cikarirsa cikarsin uzun vadede daha güclü konsol almak şart olacak. dolayısıyla yeni nesil konsollardan sadece birini almak isteyen, boş zamaninin büyük kısmını oyun oynayarak geçiren biri için wii biraz yetersiz gibi. ha bende wii istiyorum ama daha önce güclü bi konsol edinmeden olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hiç kıvırtmadan söylesenize bu 3 konsoldan 1'ini bedava alıcak olsan ve hep buna sahip kalıp oynayacak olsan hangisini istersin? Hiç maliyete bakmadan satarım geyiklerine girmeden hangisini eve sokmak isterdiniz Allah aşkına... Göz var nizam var beyin var akıl var yahu PS3 benim fikrim.. ;) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:33 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Xbox 360 cunku hardcore gamer'im baska konsol beni kurtarmiyor. Yanliz sakin beni yanlis anlama evde ps1-ps2 ve psp var kesinlikle microsoft fanboy'u degilim fakat mantigim boyle soyluyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Xbox360'ın başarılı olma oranı ilerisi için oldukça yüksek çünkü xbox360 evet gerçek bir nex-gen konsol PS3 ile beraber ama birazda Konsol tecrübesi gerekecek. Microsoft için herşey maddiyat ile bitmiyor elbette ama bunu çok hızlı bir şekilde halledeceğine inanıyorum kaldı ki artık tecrübe sahibiler bile xboxla. Düşünsenize yılların tecrübesi SEGA bile saturn dreamcast derken battı bile, Microsoft oldukça başarı gösterdi bence bu savaşta hardcore hayranlarınıda bünyesi altına almaya başladı. PS3 ve 360 next-gen bu eyvallahta Wii için ben sadece arkadaşların ile eğlenebileceğin bir Arcade makina derim Arcade makinalardan hoşlananlar varsa 1. zaten ama biz konsollardan bahsediyoruz öyle değil mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Parasına bakmadan nedir abi ps3 fiyatına 2 tane wii alınırken ve öyle aşmış bi eğlence farkı yokken ps3 e bakmam bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Megavizyon'da hatun zorla wii oynattı bana. Dövdüm hatunu fln. Yaklaşık 1 saat wii oynadım. Baymadı. Alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ps3 e gerçekten oyun yelpazesi geliştiğinde yani 1 sene sonra falan tekrar dönsek? yani şu anda konuşmamız pek manasız. grafik konusunda hakikaten cüce söylediklerin komik geliyor biraz. wii nedir ya sümük gibi? x-box 360 ile farkı açamaması normal, şu anda ps3'ü max olarak kullanacak bir oyun yapmaları mantıklı değil zaten.. var 1-2 senesi. niye adamlar yapabileceklerinin en iyisini hemen yapsınlar ki? böyle de satıyorlar. wii kesinlikle ve kesinlikle sistem özellikleri olarak ps2 nin ilerisine gidemiyor ve kusura bakmayın ama wii nintendo'nun kısa süreli başarılarından biri olarak tarihe gömülecek. şaka gibi ya. wii'nin bayıp baymaması beni zerre ilgilendirmiyor açıkcası. ps3 oynayıp "baydım lan bu ne" diyebilecek adamın gerçekten kör ya da şaşı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Playstation'da asıl birikim, tamam Nintendo'da da var ama kıyaslanamaz bile bu durum komik kaçar bu bir. PS3'te oyunlar vasat diyorsun grafiksel kısmınada laf atıyorsun sistem özellikleri Wii'den bariz çok daha güçlü PS3'ün bunu herkez biliyordur; grafiksel olarak vasat diyorsan hiç deme sakın, oyun yelpazesi olarak konuşuyorsan daha konsol oynamaya yeni başlamışsın derim ben sana.. MGS'yi biliyor musun?.. Bu bile Wii eder.. göz var nizam var, ps3 de oynıyacağım 2 oyundur almam xbox360 alırım mgs dersen bi twin snakes kaldı dün psp dekinide oynaıdm rahatladım. e twin snakes de gamecube de anam bu arada sitem özelliklerinimi oynuyosunuz iicine bakım ramlerimi sayıyosunuz gelmeyin artık şöle "ama ps3 de bi precessor var kafam kadar" cümleleriyle, oyunlara oyananışa baksanıza yahu [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 02:29 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 evet göz var nizam var. o zaman wii yi savunma, x-box 360'ı savun ona göre tartışalım. 1-2 seneye x-box 4500 ile yarışmaya kalkar microsoft, bizim de tartışma gereğimiz kalmaz boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 e xbox 360 alırım cunki wii alıcak param var xbox alıcak param yok ikisinden birini beleşe getiriceksem xbox beleşe gelsin alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 MGS4 = PS3.. Bu. Ayrıca: Bana bir tane Wii oynatıcak aldıracak oyun söylesene? Basit bir soru ver cevabı ben susuyorum... Çok basit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 cüce benim de ps3 alıcak param yok bakma. wii almam ama param olsa da. bekler ps3 alrım yani. wii niye alayım ya. heuahe hakikaten hiç bi gerekçe göremiyorum beni bi konsol bu kadar mı iter anlayamıyorum ki? hayır elinizde sopa sallamaktan ne zevk alıyorsunuz anlamadım onu da. bi de başarılı oyunlar da yapılamıyor ki wiimote için. şu ana kadar yapılan her oyun dengesiz yani kontrol açısından. grafiklerini hiç saymıyorum. 20 sene öncenin virtua fighter ı gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Cuce soru sormuştum ya abi sen salla onu boşver sende düşünme sakın bunun cevabını fani Dünya sonuç olarak zaman kaybına gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yanlız mantıklı olun diyen adam az once wii ne ya elinde sopa sallıyosun dedi hocu ps ne ya iki tane tusa basıyosun guzelim simdi wiinin grafik kalitesi gamecube un dolayısıyla xbox 1 in dolayısıyla ps2 nin uzerindedir, yani once bi adam gibi teknik bilgi edinin. ikincisi ise kuzum sen hic eline alıp oyunlarını oynadın mı wiimote un kullanıldıgı adam gibi oyun yok diyosun, sırf wiimote un tadına varmak icin cıkartılmıs oyunlar bile var. bi oyunun grafiklerine bakıp varsayımda bulunursun, paper mario icin zaten yanlıs olur, ama gidip de butun konsola bok atarsan (evet hani su bahsettigin olay) bu aptallıktır eheh. paper mario super paper mario ps3 e cıkan o ezik action rpglerin topundan iyi bir oyundur. ehe iki boyutlu rpg lolz :):)) diye geliceginize bi inceleyin bi bisey yapın yani. sanki wiinin 3 boyutlu oyunu yok, paper marioların esprisi 2d ve 3d arasında yapılan gecislerle oyunun eglence yumagı haline gelmesidir. benim param ps3 e de wiiye de yetiyordu acıkcası, hatta onceleri xbox almayı dusunuyordum. ama ps3 u veya xbox ı bana aldırıcak oyunların hemen hepsine bilgisayarda erisebildigimden ne xbox ne de ps3 aldım, hic de pisman degilim. hani mesela ps3 icin atıp tutarsın cunku ps3 u sayısal degerler uzerinden elestirebilirsin, yok islemcisi neymis yok grafik kartı neymis. ama yani wiinin yanında gelen wii sportsun bile tadına bakan bırakamazken, oynamadan etmeden gelip vibratorlu fotograflarla tatmin olmanız uzucu yani. oyun konusuna gelince, action oyunundan anladıgınız hack and slashse zaten diyecek biseyim yok. ben sevmiyorum aynı tusa on kere basmayı god of warda. wiiyi aldıracak tek bir oyun soylemem gerekirse zeldadır. action adventure turunde wiinin ne kadar basarılı olduguna metroid prime 3 (ve onceki iki gamecube oyunu), resident evil 4 (wii kontrolleriyle bambaska bi oyun olmustur) aklıma gelen ilk oyunlar. ama wiinin asıl ozelligi kendini sattırmak icin cıkardıgı 3-5 oyunda degildir, ihtiyacı da yok zaten buna. wiinin olayı wiinin kendisidir kısacası. her bi oyun zevkli her bi oyun nese yumagı oluyor boyle olunca. not: bi de nintendoda deneyim var para yok demissin de, nintendo dsle hayal edemeyecegin karlar etti, nes snes n64 ve super nintendoyu saymıyorum. gamecube gibi tutmayan bir alete bile oynadıgım en iyi oyunları cıkarmayı bildi. ama sony besbin dalda onbesbin urunle ettigi karı oyun sektorune aktardı, zaten kendisi de adam gibi bir konsol tasarımı, research yapmadı. verdi parayı islemci ekran kartı ureticilerine, onlar yaptı konsolu. ben ne anladım oyle isten. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 10:42 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 nintendo sırf araştırmalarına sacma raklamlar yıpan bi firma nası paraları yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Yeni x-360 aldım.Kimse güzelim konsola bok atmasın lütfen.Gayet güzel yapmışlar.Oyunlarıda güzel.X-box live zaten ayrı bir tat.Ama bu demek değildir ki Wii ve PS3 kötü konsol.Hayır aksine örneğin Wii'ye hastayım ben.PS3'de sırf MGS için alınır.Ama ne yazık ki bizde merkez bankası değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar