athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 sly birak hayvani suya! *!eline terligini alir, sly`i kovalarmis gibi yapar* kiricam simdi kemiklerini cocuk! yenmez o evladim, o da can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!Kimse farketmeden yaklasir* *!Rakiya mushil koyar* *!Arkasina bakmadan kacar*[hline]Predestined or punished? By man or God? --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Hamitcim oyle olacagı basından belli idi ben yengeye cok soyledim oglanı gavur memelekete yollamayın ite kopege bulasır saf milletizdir biz cabuk kanarız avrupalı cakaldır guven olmaz dedim ama nafile.. neyse ben orda bizim akrabalara ulasırım cok delikanlı gencler var o ailede onlar bizim cocukla ilgilenirler... *! kadehini hamit'e uzatır* bosver icelim senin isi hallederim ben... *! nargileden deirn bi nefes alır* lan Nuriye (athe) nerde kaldı lan borekler hiiiaaaa?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!"tamam anneeaa" diyerek uzaklaşır. etrafta dolaşıp doğayı inceler. bi kepelek görür we peşine takılır*[hline]I will never change my mind I will leave it all behind ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 yettim beeeeeeeey *!allah belani versin, bok ic diye soylenir, soylendigini duyuyo mu die yan gozle remziye bakarken borekleri sardigi gaste kagidindan cikarip servise baslar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!hamitin uzattigi kadehe tokusturur* *!Ayni anda lan yine icti iki kadeh yamulmaya basladi diye dusunur, biz oglan buradayken ite kopuga karisti diye gonderdik dedik alamanyaya, o ise cocuk alamanyada bozuldu saniyor, hadi hayirlisi, caktirmadan raki sisesini yanindan uzaklastiriyim sunun..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Mukerrem aabey [bonepart], buberler ahacik burda *!biber torbasini mukerrem`e dogru atar, ama torba mangala duser ve alev alir pilastik torba * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 ulan Rıfat (fizboz) git kardesini al dere kenarından dusecek simdi sabalak sey... oglum Rızaaaa(sly-one) etme eyleme dusecen lan kerata *! sapıkca gulumser* babasına cekmis itogluit ben de boyle yaramazdım yerimde duramazdım... Hamitcim sana ben bu Nuriye'yi nasıl kaptım anlatmıs mıydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!Raki icenleri pis pis siritarak izler* *!Ulan ne zaman etkisini gosterir bu mushil die dusunur*[hline]Predestined or punished? By man or God? --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!rifat`in kafasina elinin tersiyle indirir bi tane* ben sana kardesine goz kulak ol demiyo muyum it soyu! orda homini girtlak dutlari lupleyecegine salak kardesini topla dere koselerinden, yurruuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Yok remzicim anlatmadin *!40 kere dinlemistir ama ayip olmasin diye ses etmez* *!tam o sirada alev alan mangali gorur ahanda mangal yaniyor diye ayaga kalkip kosturur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!mangala dereden doldurdugu kovayla su doker, etleri ve komuru pic eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Gelirim şimdi rıfat abeea! Ne yiosun rıfat abeea !?[hline]I will never change my mind I will leave it all behind ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 rıfat lan kardesine it deme ayının cocugu..... kibar ol biraz hıyar.... *! la havle vela kuvveti illa billa alliil azziimmm hey yaraaaappiimmm ceker* *! lan bu hamitte cok kofti herif iki dakka delikanlı olup surda bi muhabbet etirtmiyo carkına sıctımın herifi der icinden* ooyy ooyyy ooyyyy sırtım!!! *! yerinden kalkar Nuriye'nin yanına gider...* hatun be sırtım agrıdı beni bi cignesene ...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!abisinin elinden bi et parçası alır* abi. niye sende 2 tane bende 1 tane oluo ?[hline]I will never change my mind I will leave it all behind ICQ [Bu mesaj Sly-One tarafından 03 Mayıs 2002 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Mukerrem sen atesi kozle yeniden etler kalmasin daha var. Neyse bishenleri yiyelim biz de arada. *!Tabagi alir remzinin yanina gelir yine* buyur remzicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!ortamdaki tek hatun olmaktan huzursuzdur, hangi birine kosacagini sasirir* eeeeee essekbasi miyim lan ben? kendi isinizi kendiniz gorun koca heriflersiniz! *!ogullarinin yanina gider* goruyonuz mu cocuklar, babaniz bi it, arkadaslari baska birer it. siz okuyun adam olun evladim babaniz gibi essek olmayin. amin. tu tu tu maasallah benim ogullarim buyuycek dalyan gibi delikanli olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 merak etme anne ben seni mercedeslerde gezdiricem.[hline]I will never change my mind I will leave it all behind ICQ [Bu mesaj Sly-One tarafından 03 Mayıs 2002 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!ogullarinin agzina durmadan tomatez, dolma falan tikistirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *karısı gelemediği için onu da göndermemiştir* *atheyi "cepten" arar "napıyonuz" diye sorar, esir eder telefonda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!Munise (moonlight) nin yattigini gormemistir* Munise nerde lan, bak yine kaybolmus ortaliktan, bi gelsin bacaklarini kiricam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!ay eniste jr. ayulari besliyom napacam. hapur hopur yio pezemenkler, likir likir iciyolar bi de oglen gunesinin altinda, allah carpicak* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *! lan karı bize bakar diye aldık...biz hayatımız boyunca buna baktık ne anladım bu isten! diye sızlanır icten ice* *! candostu hamit'in yanına gider* ha ne diyodum..simdi bi gun bizim tarlada daha gencken okuzleri suruyoduk.. sonra bi gun bunların tarlanın ordan gecerken bunu gordum tarlada pmauk yoluyodu... hastası hatta hasssası oldum..neysem sonra gel vakit git vakit bunun yanına yanasmaya basladım..pamuk tarlasına dadandım anlayacagın ama bu karı icin elime batan dikenleri cebirciler sayamaz.. neysem bi gun yemek yerken bunun babasına gittim..allahın emri peygamberin kavliyle na bu saskalozu istedim... herif de bana olur tabii ver baslıgı al karıyı dedi... e ben de ne var ne yok satıp bunu aldım..neyse sonra bu salagın bi yerlerde biriktirdigi altınlar varmıs onları bozdurup na istanbula geldik... hey gidi heyy..gencligim gitti lan bunun ugruna gel gor ki bi sırtımızı cignemiyo nankor lan bunlar nankoorr!! *! hıncını cıkartacak birilerini arar* ulan rıfat sıctım azına it herif... *! yerden tas alıp rıfat'a atar* ..demedim mi lan kardesinle ilgilen diye sana !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 munise kamyonetin arkasinda uyuyakaldi hamit emmi tabi butun gece televizyonun karsisinda, uyumak bilmiyo sabahlara kadar. bi de agzinda sakiz, cak cak cak bizi de uyutmuyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!yemeği yer,hamağını bulduğu 2 süfer ağacın arasına kurar,walkmenini kulağına takar mışıl mışıl uyur*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Until the engine stops! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar