taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 s3e22 http://www.bitsoup.org/details.php?id=87404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben torrentleechten indirmeye basladım bile xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 22 ve 23 çıkmış durumda abanın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ya son bölüm 120 dakikalık olmayacak mıydı, yine 350 mb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 22 ve 23 diye iki ayrı dosya olması lazım..2 bölüm bi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ok teşekkürler tamam o zaman, ben en son kaçıncı bölümü izlediğim hatırlamıyorum, direk en son bölümü indiriyorum, son bölüm de 120 dakikalık tek bi blöüm olarak çıkacak sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 120 dakika 3 bölüm ediyor, o zaman 22 ve 23. bölümler 60 dakika olmalı öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ne fark eder indir iste :) 2 bolum cikti ve her zmn ki gibi 359 mb . tabi 700 luk versionlari da var bu arada,kotasizim kaliteli indirim diosan haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 azureus la 23 ü indiremiyorum torrentla unregistered torrent diyor ama seed gani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ulan tam downloada bıraktım saat 6da yatağa girerken elektrikler gitti deli oldum indiremedim hiçbişey :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 izlemeyi bitirdim ve çok garip yaw. üzücü baya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Direct Download bulabilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 chris bu 22 fakat şu anda 3-4 k ile cekiyor nedense %94lere kadar sorunsuz gelmişti. http://d01.megashares.com/?d01=df794eb [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 17:10 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 http://video.stage6.com/1259552/.divx http://video.stage6.com/1259792/.divx Linkleri arkadaş verdi bana da, çekiyorum 256 ile. İçinde 22 ve 23. episode bekliyorum, umarım arkadaş bana şaka yapayım filan dememiştir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 OHA lost OHAAAAA [spo]arkadasim ben boyle final gormedim. butun sezon "off cok kotu cok yavas, niye boyle oldu ak" derken oyle bir final patlatmislar ki hala agizim acik... jack'in flashforwardindan tutun, charlie'nin son dakikasina kadar inanilmazdi. Bir yandan adadan kurtulduk holey diyorlar, bir yandan hata yaptik, ordan gitmemeliydik falan... yani diziye karsi olan merakimi bu kadar koruklemis olabilirler... Helal ossun helal. Bu arada Mikhail olmek nedir ogrenemedi bir turlu. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo]Harika bi finaldi.İşte final böle olur dedirttiler tekrardan.Flashforward olduğunu baya geç farkettim ama ağzım açık kaldı hiç beklemiyodum.Penny'nin bottan haberi yoksa Naomi direk gözünü açar açmaz desmond niye diyodu ve pennynin resminin onda ne işi vardı bi orda takıldım. Aslanım Hurley doğasından gelen ezme yeteneğini süper döktü ortaya :) Locke'la Mikhail'in adaya benzer bağlılıkları var heralde ikisi de ölmezin oğlu oldu çıktı hayırlısı. Ölen kişi hakkında fikri olan var mı?Kimsesiz biriydi sadece onu biliyoruz bi de zenci mahallesinde töreni yapılıyo onun bi ilgisi var mı bilmiyorum.Kate'in evde bekletmek istemediği de Sawyerdan olan çocuğu olabilir belki. Ne zaman başlıyomuş bu 4. sezon?? :)[/spo] [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 19:54 tarihinde, Freak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 4. sezon için şubat 2008 diye duydum ama inanmadım. yeni yayın döneminde başlar diye umuyorum Evet lost tavan yaptı bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 4. Sezon Şubat 2008 16 bölüm aralıksız yayınlanacak. [spo]Güzel bi sezon finaliydi, ancak yine soru üstüne soru , açıklanan pek birşey yok. Ölen kişi Jeremy Benthame adında biri, henüz dizide hiç göremedik yada adadan kurtulduktan sonra adını değiştirenlerden biri.isim bir filozofun ismi aynı Desmond Hume ve Mikhael Akunin(yada neyse soyadı) gibi.Bu kişi ile alakalı baya teoriler mevcut, okumanız gerekli :) Naomi, Penny'nin babasının şirketine bağlı olarak çalışanlardan biri sanıyorum.Bu sebeple desmond'dan haberi var ve Des ile Pen'in resmini taşıyordu.Penny'nin babasının Dharma Initiative ile alakalı olduğu zaten belliydi.(Desmond'ın iş görüşmesi için gittiği sırada arkada asılı resimde "Namaste" yazıyordu ) Ben'in jack'e onlar gelirse hepimiz ölücez, "onlar" kötü olan demesi sanırım, kurtarma botundan geleceklerin aslında dharma initiative çalışanları olduğunu açıklıyor. Ben yıllar önce Dharma'yı katlettiğinde, adayla olan bağlarınıda kopardı ve sanıyorum o zamandan beri adanın yerini bulabilmek için zaten uğraşıyorlar.Buradan adanın hareket halinde olduğu yada güçlü bir kalkan ile korunduğu, yerinin tespit edilemediği çıkarılabilir.Tabiki ada son çıkan teoriler ile beraber time/space ikileminde farklı noktalarda zaman zaman beliriyorda olabilir. Adanın nasıl bir güce/içeriğe sahip olduğu tam anlamıyla halen bilinmiyor.Ama iyileştirme gücü, black smoke gibi mistik olaylar belli. Açıkcası Lost senaristlerine burdan küfürlerimi yolluyorum lakin böyle bir sezon sonu üstüne, bir bünye 9 ay nasıl bekletilir , bilemiyorum ...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 s03e22 s03e23 Türkçe altyazı da gelmiş http://www.deezi.net/altyazi/Lost-S03E22-23.rar edit: link [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 22:09 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 oha oha Hiç böyle bir son beklemiyordum. Helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 3. sezon final [spo]flashforward diyosunuz da eczacı kadın, babanızın ofisini aramam lazım diyodu, bide alkol sorunu için babamı yukardan çağırabilirsiniz diyodu jack hastanede..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 @Garadia [spo]Jack o reçeteyi kendi yazmış heralde ve babasının ölü olduğu belli olmasın diye babam out of town diyo.Diğer doktorla konuşurken babamı indirin aşşa derken de babasının ölüp ruhunun gökyüzüne çıktığını düşündüğü için öle diyo olması lazım.Öbür türlü Kate'i tanıma gibi bi ihtimali yok Jackin ve "paso düşmek istiyorum" gibisinden laflar ediyo ayrıca evinde haritalarla kendini bozmuş durumda [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo]çok pis dumur olmuş durumdayım. flashforward olduğu çok geç düştü. hakikaten de evinde haritalarla uğraşıyor. katele konusmasında bize verdikleri gold cardla sürekli uçaklara biniyorum diyor. muhtemelen kaza yapan firma bunlara özel kart veriyor kurtulduklarında. sonra her uçuşa biniyorum kaza olsun diye her tirbülansta dua ediyorum geri dönmek için diyor. en sonunda da asla ayrılmamalıydık geri dönmeliyiz diyor. tamamen dumurlardayım ben ayrıca ölen şahsın sawyer olabileceğini düşünüyorum. malum kimse gelmemiş:) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ya ben parçalı rar dosyaları olan bişey çektim rarları birleştirdim. Ayrıca Sample diye bi dosya var 8 MB 1 dklık bi video. birleştirdiğim video da 350 mb 40 dk. e22. Birşeyleri yanlış mı yaptım, varmı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Bütün finalin senaryosunu 1 hafta önceden nete sızdıran şahsı bulup dövmek istiyorum ya. Herşeyi bilerek izledim. Halbu ki ben o spoiler kesinlikle gerçek olamaz diye gülüp geçmiştim özellikle jackle ilgili kısmı okuyunca. Olmaz olsun öyle spoiler (bu forumada yazıldı ama ben başka yerde okumuştum sözüm bu forumdaki arkadaşa değil) final bombaydı tabi. bütün içten küfürlerimi yolluyorum bende senaristlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar