horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Time New Yorker gibi bisürü önemli dergiye illüstrasyon yapan bu abimiz son zamanlarında artık iyice kafayı çocuk kitabı illüstrasyonları ile bozmuş. ama kötü etmemiş çünkü nefis nefis şeyler yapıyo hala. gerçi eski cazcıları filan çizdiği seri filan da çok güzeldi ama olsun. Bir örnek size.www.joesorren.com[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. edit: salak gibi yanlış yazmışım url yi. girin siteye dayak var yoksa.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 19 September 2003 05:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bi tane daha koyacam dayanamadım[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aha sürrealist bu di mi ? hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayır sürrealist dil. akım dışı.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hadi sürrealist de diyelim. ama bir karikatürize etme ve abartı bir resmi sürrealist bir hale getirmeyeceği gibi, bu resimlerin akım dışı olduğunu tekrarlamakta bir beis görmeden bu cümlenin bitmeyeceğini hissettiğim için...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abartı değil de ilk resimdeki kuş insan karışımı varlığı şey ettim ben[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ahaha kuş insan karışımı diil ki o. yüzünde boya ve takma burun var. tikatli bak. taklitçi bir velet o.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 kollar ve tüyler ne hehe dur tahmin edeyim zamk fıçısına düştükten sonra kuş tüyü dolu bi pakede çarpmış ve saçılan tüyler bütün vücuduna yapışmış kollar da mengene ye sıkışmış elbise yıkarken :P hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 eheh veledin o tüylü giysisi hmm giysi de diyemicem kabuk yahu o resmen boyun kısmına bakın hehe aştı bu resim beni , yorum yok :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu tur eserlerde mantik yapmanin luzumu yok bence.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 güzel çiziyor... fena diil yada ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bu çizimler artı bir el ile çizme becerisi istiyorlar... Kesin sanat okulundan mezundur bu arkadaşlar...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Şimdi herkes herşey hakkında yorum yapsınmı? Gece ikidede Merter Mc de oturup gülben ergen i tartışın hayatın erdemini yakalayın... Nedir Sanat? Onu tut at :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Beğenmedim abi Joe Moe hikaye Dandik çizmi$...[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hmm,bukadar sevmeyecek insan çıkabileceğini tahmin etmezdim... bence harika bir "tarzı" var adamın, şahsen bayıldım... [Bu mesaj GregowicH tarafından 15 September 2003 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bence cizim super (dikkat cizilen sey degil :)) ama neden boyle garip seyleri cizmis?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Eger dusundugum ve Whisky de gordugum cizimi cizen abi buysa tapicam. (Ariyom)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hastasiyiiim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 çılgın attım bu çizimlere desem :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar