Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağlanmak..

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey bağlanmaktır. Seversin, sevginin karşılık bulması ya da bulmaması hiç önemli değildir. Ve bağlanırsın sonunda. Hayatının geri kalan kısmında seni mutlu edecek insanı bulduğunu sanırsın , onunla hayatın boyunca yaşayabileceğin en güzel günleri geçirirsin, varlığı sana mutluluk verir.

Birgün alıp başını gider sonra, başka diyarlara, yapayalnız bırakır seni gözyaşları içinde.Mektuplar, yazılar şiirler yazarsın ona, zindan edersin hayatını onun için.
Unutmak tek ilacıdır insanın, sevgisini yüreğinin en derin yerine gömüp yüreğindeki acıyla beraber yaşamayı öğrenmektir çözüm.Bir yere kadar dayanmayı, hayata karşı '' gel lan buraya kahpe, sen de kimsin ki? Duuruyorum işte karşında dimdik'' demeyi öğrenebilmektir.[hline]Mixed Website
[email protected][/b][/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu olaya Kendimden alıp götürdügüm bir şiiri gönderiyim:

Gün gelir Uykularında Gecenin
Bir Fırtanadır kopar yüreklerde
Unutan unutulanındır
Seven ise Yanlız kalanın....

Diyelim
Yine Yalın Kuleyinden Tabi :)

Ben ögrenemedim Ama Gün gelcek Ögrencem ama Kahpe Demicem ''Gel Hayat Bi Kahve İçelim sen Yoluna git ben yoluma birakalım Hatiralari Buraya ''Dicem[hline]Dark Legion Efsanesi Son bulsa Bile Benim Görevim bu Efsaneyi Sonsuza Kadar İçimde Barindirmaktir...

DL Master DarkLord Neght

Bazi Sözcükler Yetersizdir Bazilari İse Daha Söylenmemiştir Bi Dier adiyla Gm-JHEN!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
iki insan wardir karsilikli boslukta we egosu acliktan yerlerde surunen..Bu iki insan da duser surekli bir bosluga bazen bir nokta gelir ki karsilasirlar ancak o kadar karanliktir ki mekan goremezler birlerini we aniden pat..!! Kafalari birbirine carpar bu iki zavalli insanin we bayilirlar cok kotu bir sekilde..Dusmeye devam ederler hep ama daldiklari ruya o kadar guzeldir ki dustuklerini unuturlar birsure ego doyurmanin biyerlere tutunabilmenin we yercekimine karsi koymanin buyusudur bu..insanoglu ASK der bunun adina ama anlamaz ruyanin en tatli yerindeyken bile hala dibe dogru cekildigini. Sonra ne olur peki?? Bu da biter iste.Gozlerimizi acariz we yine karanligi gorur yine dusmeye devam ettigimizi anlariz.Yeterince tatmin olmamissak bu ruyadan mikrobu mikropla aciyi aciyla oldurmeye calisiriz we bunun adina baglanmak,unutamamak deriz..

not:Kesin cok salladim.Mazur gorun ilk deneyimim diyebilirim :)[hline]Dramar on Albion/Kay
Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin

[b]the blue mists of the night[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 01 August 2003 02:49 tarihinde demiş ki:
scarletriver bu siteye nasıl uye olunuyor yada biz de birşeyler yazabiliyormuyuz ?[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything "

üye olabiliyorsun fakat orada yazar olmak için belli bir potansiyelin üstünde olman lazım
bakınız ben.
ehe[hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
şimdi yazcaklarıma kızmayın olurmu.:)
yani başlangıç süper gidişhat çok güzel ama sonundaki isyan tarzı çok kaba ve aslında korkakça bir isyan tarzı. halbuki daha dimdik daha kararlı bir isyan olmalı bence. yani kusura bakmayında bu edebiyat aynen '' senin a...... s.... istanbul seni yenicem o.....'' tarzındaki edebiyata benzemiş.
tarz olarak bireysel bir tercihtir beğenmediğim bir tarzdır.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...