Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldızların Anahtarı-1

Aurora

Öne çıkan mesajlar

Gecenin siyah elleri yıldızlarla süslü ve sessizliğin şarkısında kayıp. Gizemi çok uzaklardan gelirken yok oluyordu dehlizlerin soluk ışığında. Sonu olmayan karanlık koridorlardan aşarak geldik yıldızların arasına ve kaybolmak üzere ruhlarımız bu sonsuz savaşta. Yıldızların anahtarının saklı olduğu sandığı arıyoruz gecenin kör gözleriyle. Gecenin hissiz ve boğuk şarkısı zehirliyor kalplerimizi biz hiçbir şeyin farkında değil ve herşeyden korkmuş ilerlemeye çalışırken titrememeleri için yalvardığımız bacaklarımızın üzerinde. Soğuk ve donduran suyu akıyor ayaklarımızın altından nereden geldiğini bilmediğimiz karanlık denizin. Işığın geldiği yöne koşuyoruz, su sıçradıkça yüzümü yakıyor. Aynalarla örülü bu göğün altında nereye gittiğimizi bilmiyoruz, haritalar birer cehennem ve karmaşık yollar, hepsi aynı yere çıkan.
Ay ışığı beliriyor iki kalp atışının arasındaki kadar bir zamanda karanlığın arasından, gökteki aynaları kırarak onları yıldızlara dönüştürüyor, Ay... Gecenin kötü sözlerini unutturuyor yüreklerimize ve cesaretle yıkıyor kalplerimizi. Gümüş ışıklarıyla aydınlatıyor geceyi, gösteriyor bize yolumuzu denizin üzerinden, onun ışıltılarının arasından yürüyorum şimdi, ellerimde parladığını görüyorum büyüsel gümüşün, ellerimde ve gözlerimde. Karanlığın içinden bir sandal yolluyor bize, kendi yolunu bilen. Işığıyla tırmanıyoruz ve devam ediyoruz gitmeye. Deniz sakin ve sissiz. Her şey açık şimdi önümüzde, günün doğmasına ise çok az kaldı.
Doğu göğünün eteklerinde fısıldıyor şafak şarkısını, denizin üzerinde doğan güneşin kımıltıları...

Eleştirileriniz sayesinde daha da iyisini yazmak istiyorum.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold

[Bu mesaj Aurora tarafından 16 September 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

devrik cümleler çok fazla. kendi güçlerini kırıyolar bu şekilde. Bunu istemessin. Sadece çok gerekli olduğunu düşündüğün yerlerde kullanırsan daha iyi. Sadeliğin gücünü de farketmek lazım. Gayet süssüz yazan boris vian, charles bukowski, jerzy kozinski gibi yazarların ne kadar güçlü eserler ortaya çıkarttığını hatırlatmak isterim. başarılar.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim :)
Haklısınız tabi, çok abartılı bir dili var yazının, devrik cümleler de öyle. Rüya/kabus hissi vermesi için bu yolu seçmiştim ama şimdi aklıma daha farklı bir şey geldi. Daha anlaşılır ve sade yazıp aralara buradaki uslübü kullanarak dizeler yerleştirsem de istediğim hissi verebilirim, hem de yazı daha rahat okunur hale gelmiş olur, ama henüz sadece bir fikir bu.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...