DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 DURDU Durdu Bir Gece Vakti Durgun Denizleri izlerken seni taa yüreyinde isterken durdu Şarkının son notasi gibi Son sözün Acısı gibi Denizin sesi gibi Yalnızlıga durdu gökten Kaydi yıldızı Şarkısı yürek Yasi Sözü Ömür Agidi Seni Bulamadı DURDU Şiir Hakkında Yorumlarınızı bekliyorum Dostlar Saygilarimla Kalem:=>( D.D.)[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 çok abartı hoşamı gitmedi ama büyük ihtimalle ne anlatmak istediğini tam anlamamış olduğumdan kaynaklanıyor gecenin bi vakti kafamda çalışmıyor olabilir ama şiir akıcı o yanı güsel[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: bir de türkçemize dikkat etsek, hani "yüreyim" denmesinden nefret ederim de. "ğ" icat oldu.[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! Valla Kullanamıyorum Okudugum söyledigim gibi Yaziyorum Ben Bozugum Kabul Ediyorum Bu Şiir de kasmadim Kafiye olsun Diye Kafiye İyi Bakarasan Şiirin Kişiliginde Var Bunu engeleseydim Güzel Olmazdı Yorumlar İçin Teşşekurler Ben Bozugum :)[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanki Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Kulağa hoş gelio ama bence şiiri değerlendirirken yazdığı durumu bilmeli yani bilen daha iyi yorum yapar Bide ben bozuğum demiş arkadaşımız hangimiz bozuk değilliz ki? (Ben kendi adıma konuşayım ama içinde azda olsa bozukluk olmayan insan olduğuna inanmiyorum) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Fena değil şiir. ayrıca nasıl bir yorumsa şiirde kafiye bitti diye oda ayrı bi güzelmiş :) senmi bitirdin bu akımı kardeş ona göre bilelim:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ben Bitirdim Beyendigine Sevindim...[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yok öyle şiirde kafiye bitti filan...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: horacegoesskiing, 13 September 2003 18:30 tarihinde demiş ki: yok öyle şiirde kafiye bitti filan...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Oda Güzel :)[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 horace gene etmiş sözünü :) yok abi bitti diye bişey hakkaten yazarken nasıl gelirse öyle gider bence belki kafiyeli gelir belki kafiyesiz ama kafiye dönemi bitti gibi birşey yok bence[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 haklısın fizban. kafiyeli yazmak için bi tarafllarını yırtmak yanlış bişey. ama sanırım bu zaten başlamamış bir tarz.. önceden de yani kafiyeli yazmak için bi taraflarını yırtmak yanlıştı. dimi garipçiler vardı mesela. şiir ilginç bişi şimdi ne desem boş yani. hepimiz birer şiir değilmiyiz diyerek bitirmek istiyorum :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hosuma gıtmedı :([hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar