Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiir (Beklenilen YORUM)

DarkLegion

Öne çıkan mesajlar

DURDU

Durdu Bir Gece Vakti
Durgun Denizleri izlerken
seni taa yüreyinde isterken durdu

Şarkının son notasi gibi
Son sözün Acısı gibi
Denizin sesi gibi
Yalnızlıga durdu

gökten Kaydi yıldızı
Şarkısı yürek Yasi
Sözü Ömür Agidi
Seni Bulamadı
DURDU

Şiir Hakkında Yorumlarınızı bekliyorum Dostlar
Saygilarimla Kalem:=>( D.D.)[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

çok abartı hoşamı gitmedi ama büyük ihtimalle ne anlatmak istediğini tam anlamamış olduğumdan kaynaklanıyor gecenin bi vakti kafamda çalışmıyor olabilir ama şiir akıcı o yanı güsel[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bir de türkçemize dikkat etsek, hani "yüreyim" denmesinden nefret ederim de. "ğ" icat oldu.[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR !

Valla Kullanamıyorum Okudugum söyledigim gibi Yaziyorum Ben Bozugum Kabul Ediyorum

Bu Şiir de kasmadim Kafiye olsun Diye Kafiye İyi Bakarasan Şiirin Kişiliginde Var Bunu engeleseydim Güzel Olmazdı

Yorumlar İçin Teşşekurler Ben Bozugum :)[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

Kulağa hoş gelio ama bence şiiri değerlendirirken yazdığı durumu bilmeli yani bilen daha iyi yorum yapar
Bide ben bozuğum demiş arkadaşımız hangimiz bozuk değilliz ki? (Ben kendi adıma konuşayım ama içinde azda olsa bozukluk olmayan insan olduğuna inanmiyorum) :)
Sosyal ağlarda paylaş

horace gene etmiş sözünü :)

yok abi bitti diye bişey hakkaten yazarken nasıl gelirse öyle gider bence belki kafiyeli gelir belki kafiyesiz ama kafiye dönemi bitti gibi birşey yok bence[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın fizban. kafiyeli yazmak için bi tarafllarını yırtmak yanlış bişey. ama sanırım bu zaten başlamamış bir tarz.. önceden de yani kafiyeli yazmak için bi taraflarını yırtmak yanlıştı. dimi
garipçiler vardı mesela. şiir ilginç bişi şimdi ne desem boş yani. hepimiz birer şiir değilmiyiz diyerek bitirmek istiyorum :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...