Sergei_Kurskov Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Benim oyle pek en utanc verici olayım yok ama 4. sınıftayken okula yeni yazılmıstım 5. sınıflar herkesin onunde konusuoken birden pantolonumu indirmisti tabii mudur onları bi guzel dovdu ama ben pantolonu hemen cekmistim :D bi bu var:)[hline]Sergei Kurskov Acıların Cocugu Sergei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Yabancı kızın birini bi arkadaşa benzettim tatil köyünde direk arkadan gidip sarılmıştım naber diye kız şok olmuştu gerçi kızla bu sayede tanışmış olmuştum hoşta kızdı ama ben o arada kendimi bi fena hissettim :D[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ya aslında bilmediğimden soruyorum karalama defterine şiir hikaye mi yolluyoz yoksa bu tür başlıklarda açılabiliomu.?[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar