Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bunlar tr klanlarimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iyimis :) yazin bakalim basliyabilecekmiyiz biz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bu IP'yi nereye yazıp nasıl giriyoruz bi yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 favorites kısmına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 boş oluyo ama paticik daha 1 kere dolu gordum. Sasclantr ya da Senoyna da herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aim kullananlar yüzünden tf2 oynamayı bırakmıştım varmı hala aimbot kullanan tipler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 walla ben nonsteam serverlarda oynuyorum admin sürekli var ve hile yapan direk ban yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bir aydır oynuyorum tf2.Aimbot filan şüphelenmiyor değilim steam üzerinden oynamama rağmen.Ayrıca bazı oyuncular ben spy ve disguise iken her türlü spy olduğumu anlıyorlar.32 kişilik server her taraf kalabalık ama içerden benim spy olduğumu çıkarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sifre yazmislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 her oyunda hack kullanırlar onu önlemek imkansız. binlerce dolar verip private hack falan alıyolar yani o derece. bildiğin serverda bildiğin insanlarla oynarsan bir şey olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yok ben uzun zamandır hem yabancı serverlada hem Türk serverlarında oynuyorum hack kullanan görmedim. O en son yabancı serverın tekinde bizi suçlamaya kalktıklarından beri yok. Beni suçladılar bi 2 kere falan orange_x'te önüme gelene headshot çakarken ama anladılar sonra hack olmadığını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bende mi başlasam diye düşünüyorum nitekim cod2 'den sonra hiçbir fps multi sarmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 celal-90 uhaehu napıyosun lan sen burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Oyunu yükledim fakat şöyle bir problem oluştu.HL 2 zaten önceden vardı,HL Deathmatch oynuyordum netten ve lag vb problemlerle pek karşılaşmadım.Sonra orange box'u aldım,TF 2 yi ve HL Episode 1+2 yi steamden indirdim.Sorun şu ki bu oyunları yükledikten sonra haliyle girip oynamak istedim fakat,TF 2 de makinem acaip kastı,kaldırmadı diyebilirim.HL Deathmatchi cillop gibi kaldıran makinem bu oyunu neden kaldırmadı acaba?En sonunda sövüp sayıp çıktım oyundan bari EPISODE 1 oynim single dedim,onda da aynı şey.Makine kasım kasım kasılıyor oyunu açarken ve oynanmıyor.İşin ilginci HL:Deathmatch hala lagsız oynanıyor.Acaba orange box tan cıkan cd lerle bi alakası olabilir mi problemin,oynarken takmam mı lazım cd yi?Ya da 2.orange box cdsi ne ise yarıyor o da tamamen belirsiz..Yardım bekliyorum a dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 TF2 diğer source oyunlarına göre daha fazla zorluyor sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Eğer dosyalarda bir bozuklık olabilir diyorsan Integrity Check var tam olarak hangi menüde emin değilim ama kurcalarsan rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 dosya bozukluğuyla öyle yavaşlama olmaz bence, sorun sistemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bence de sistemde sorun..Yalnız HL : Ep-1 de de aynı takılmalar mevcut.Sorun sadece TFde olmuyor :( Bu Steamdemi sorun var acep?Bi de şu kutudan çıkan 2.orangebox cdsi ne işe yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yeni geldim efe NABER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 iyidir agalit ya nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bu rank yazdıgında çıkan sadece o server için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 o kasılmallar olduğunda görev yöneticisinden bi bak bakalım açık programlara olması gerekenden fazla cpu yiyen program var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Steam epey sorunlu bir program, ondandır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar