Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir aydır oynuyorum tf2.Aimbot filan şüphelenmiyor değilim steam üzerinden oynamama rağmen.Ayrıca bazı oyuncular ben spy ve disguise iken her türlü spy olduğumu anlıyorlar.32 kişilik server her taraf kalabalık ama içerden benim spy olduğumu çıkarabiliyor.
Mesaj tarihi:
Yok ben uzun zamandır hem yabancı serverlada hem Türk serverlarında oynuyorum hack kullanan görmedim.

O en son yabancı serverın tekinde bizi suçlamaya kalktıklarından beri yok. Beni suçladılar bi 2 kere falan orange_x'te önüme gelene headshot çakarken ama anladılar sonra hack olmadığını :P
Mesaj tarihi:
Oyunu yükledim fakat şöyle bir problem oluştu.HL 2 zaten önceden vardı,HL Deathmatch oynuyordum netten ve lag vb problemlerle pek karşılaşmadım.Sonra orange box'u aldım,TF 2 yi ve HL Episode 1+2 yi steamden indirdim.Sorun şu ki bu oyunları yükledikten sonra haliyle girip oynamak istedim fakat,TF 2 de makinem acaip kastı,kaldırmadı diyebilirim.HL Deathmatchi cillop gibi kaldıran makinem bu oyunu neden kaldırmadı acaba?En sonunda sövüp sayıp çıktım oyundan bari EPISODE 1 oynim single dedim,onda da aynı şey.Makine kasım kasım kasılıyor oyunu açarken ve oynanmıyor.İşin ilginci HL:Deathmatch hala lagsız oynanıyor.Acaba orange box tan cıkan cd lerle bi alakası olabilir mi problemin,oynarken takmam mı lazım cd yi?Ya da 2.orange box cdsi ne ise yarıyor o da tamamen belirsiz..Yardım bekliyorum a dostlar
Mesaj tarihi:
Bence de sistemde sorun..Yalnız HL : Ep-1 de de aynı takılmalar mevcut.Sorun sadece TFde olmuyor :( Bu Steamdemi sorun var acep?Bi de şu kutudan çıkan 2.orangebox cdsi ne işe yarar ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...