Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Yok ben uzun zamandır hem yabancı serverlada hem Türk serverlarında oynuyorum hack kullanan görmedim.

O en son yabancı serverın tekinde bizi suçlamaya kalktıklarından beri yok. Beni suçladılar bi 2 kere falan orange_x'te önüme gelene headshot çakarken ama anladılar sonra hack olmadığını :P
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu yükledim fakat şöyle bir problem oluştu.HL 2 zaten önceden vardı,HL Deathmatch oynuyordum netten ve lag vb problemlerle pek karşılaşmadım.Sonra orange box'u aldım,TF 2 yi ve HL Episode 1+2 yi steamden indirdim.Sorun şu ki bu oyunları yükledikten sonra haliyle girip oynamak istedim fakat,TF 2 de makinem acaip kastı,kaldırmadı diyebilirim.HL Deathmatchi cillop gibi kaldıran makinem bu oyunu neden kaldırmadı acaba?En sonunda sövüp sayıp çıktım oyundan bari EPISODE 1 oynim single dedim,onda da aynı şey.Makine kasım kasım kasılıyor oyunu açarken ve oynanmıyor.İşin ilginci HL:Deathmatch hala lagsız oynanıyor.Acaba orange box tan cıkan cd lerle bi alakası olabilir mi problemin,oynarken takmam mı lazım cd yi?Ya da 2.orange box cdsi ne ise yarıyor o da tamamen belirsiz..Yardım bekliyorum a dostlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...