Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Eed.. 8x dominated rekorumu tekrar yapmış bulunuyorum.. hatta bu sefer 9x oldu ama malesef aldığım ss'te gözükmüyor çünkü Dominated kurbanlarımdan biri 9. dominated'ımı yaptığımda oyundan çıkmış :( Kalan domine edemediğim insanlar ise chem'e göre afkmiş.

1. Screenshot, 8x dominated ve orda "admac"ı görüyoruz. Chemical'ı daha domine etmemişim.

2. Screenshot, admac çıkıyor yerine benim takımdan Vmastercool geçiyor. Ama chemical zavallım domine olmaktan kaçamıyor :D

Bu screenshottan sonra bana gıcık olan Chemical kardeşimiz Spy olup beni arkamdan bıçaklayıp yeni bir rekora ulaşmamı engellemiş bulunmaktadır. Burdan ona en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:
abi statlarda bi salaklık var, kaç haftadır sasclanda oynuyorum, oyunda hiç görmediğim adamlar 1. 2. bunlar gece girip birbirini öldüren sanane.com jedi knight playerlerini hatırlatıyor bana lol.

lol msnde dedimya bende. hiç görmedim onlar kim
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw Crysis aldım 2 yıl WOW oynadıktan sonra FPS oynamanın zevkini unutmuşum. FPS damarım bastı çok fena. Özellik MP. Neyse şimdi konuya dönelim. Orange Box almayı düşünüyorum ama tamamen TF2'ye bağlı. Nasıl ya oyun güzel mi?(orası kesin zaten de.) Yani neyi güzel? Bu oyunu bu kadar özel ve güzel yapan nedir? Neden zeeeevkklii bu oyunnnnnnn. Neden bu kadar çoooook eğlennniiiyorsunuzzzz?Canım sıkıllldıııııı!
Sosyal ağlarda paylaş

ooof 43435438 km'den crit roket yemeseydim efsanevi bir şey yapıcaktım dm_duel'de ama olmadı. 50ye giderdi kills, otomata bağlamıştım heseleri neyse başka zamana artık =p.

Most points:53 (as Sniper)
Most kills:28 (as Sniper)
Most headshots:23 (as Sniper)

bir de şeyi soracam, bende 10 kill sentry achievement'ı var fakat Most sentry kills:8 (as Engineer) diyor, e o zaman nasıl oldu ki bu, assistlerle falan mı sayıyor achievement?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...