Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 son 7 gün listesine bakıyorsun. Yukarda seçenek var değiştir başka ayların istatistiklerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Eed.. 8x dominated rekorumu tekrar yapmış bulunuyorum.. hatta bu sefer 9x oldu ama malesef aldığım ss'te gözükmüyor çünkü Dominated kurbanlarımdan biri 9. dominated'ımı yaptığımda oyundan çıkmış :( Kalan domine edemediğim insanlar ise chem'e göre afkmiş. 1. Screenshot, 8x dominated ve orda "admac"ı görüyoruz. Chemical'ı daha domine etmemişim. 2. Screenshot, admac çıkıyor yerine benim takımdan Vmastercool geçiyor. Ama chemical zavallım domine olmaktan kaçamıyor :D Bu screenshottan sonra bana gıcık olan Chemical kardeşimiz Spy olup beni arkamdan bıçaklayıp yeni bir rekora ulaşmamı engellemiş bulunmaktadır. Burdan ona en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dustbowl da demomanle 9 rekorum ekiiii ekiii sidik yarışı olmaya başladı yanlız kendimi kötü hissettim. hepimiz dominantız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Chemical said: abi statlarda bi salaklık var, kaç haftadır sasclanda oynuyorum, oyunda hiç görmediğim adamlar 1. 2. bunlar gece girip birbirini öldüren sanane.com jedi knight playerlerini hatırlatıyor bana lol. lol msnde dedimya bende. hiç görmedim onlar kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 hahah dominate ettim sonra bütün sniperleri :b nailer dahil ya sniperi bıçaklıyorum, bu sen değilsin, öbürünü bıçaklıyorum, o da değil, adamı bulana kadar sniperler dominated. Ne sniperler bıçakladım senin için, sen bile değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 rekora giderken tanıdık birinin rekorunu bozması çok sux bir durumX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Yaw Crysis aldım 2 yıl WOW oynadıktan sonra FPS oynamanın zevkini unutmuşum. FPS damarım bastı çok fena. Özellik MP. Neyse şimdi konuya dönelim. Orange Box almayı düşünüyorum ama tamamen TF2'ye bağlı. Nasıl ya oyun güzel mi?(orası kesin zaten de.) Yani neyi güzel? Bu oyunu bu kadar özel ve güzel yapan nedir? Neden zeeeevkklii bu oyunnnnnnn. Neden bu kadar çoooook eğlennniiiyorsunuzzzz?Canım sıkıllldıııııı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 anlatılmaz yaşanır. ciddi pişman olmazsın. gel gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yenı harita cıksın, veya adam gibi map ratation olsun paso dustbowldan benim akıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ben bu haritayı şahsen beyendim. 3 tane point var, önce a ve b, sonra c, biliyosunuz olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=641590 buda güzel görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 aslın hydros cok super haritada, insansanlar nedense pek oynmaıyo studio guzelmiş cok uğraşmışlar belliki, ama bakalım her class'a dengelimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ratiom cok düştü bu gece moralim bozuldu resmen heahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 WTF !!!!!!!!! reğisler tf2de ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bugun şey gördüm psoter böle tecavuzcü coskun, yanında bi hatun beline sarışmış parmağıyla bizi işaret ediyo "zina suc olmaktan cıktı" altta pusula akp damgalanmış arkada ampul yazıda "durmak yok yola devam" bi garip yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ss plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ohoooo gecti... denk gelirsem ss lerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 heh evt gördüm onuda ya bide deli gibi pyro oynamak istiyorumda sotelemek zahmetli cok dolanman gerekiyor önden girişiyim diyorsun range kısa soldier falan geldiyse yatıyorsun zaten direk baltalayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Pyro en efektif olarak Granary'de kullanılıyor. Hem oyun başında capture pointi almaya çalışan scoutları haşlamak için hem de Granary binasının içindeki dar alanlar için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sas serverine küfürbaz tipler dadandı sonunda :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ooof 43435438 km'den crit roket yemeseydim efsanevi bir şey yapıcaktım dm_duel'de ama olmadı. 50ye giderdi kills, otomata bağlamıştım heseleri neyse başka zamana artık =p. Most points:53 (as Sniper) Most kills:28 (as Sniper) Most headshots:23 (as Sniper) bir de şeyi soracam, bende 10 kill sentry achievement'ı var fakat Most sentry kills:8 (as Engineer) diyor, e o zaman nasıl oldu ki bu, assistlerle falan mı sayıyor achievement? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Most points:60 (as Sniper) Most kills:35 (as Sniper) Most headshots:25 (as Sniper) >:D< edit: ay alıntı yapıcam diye editlemişim mesajını pardon =) /silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Birşey sorcam ya. Bu steam'den TF2 alsam, orange box yerine. Kendi başına stand-alone çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 niye çalışmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 AHAHAHAAHAH http://damnitdamnitdamnitdamnit.ytmnd.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar