Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Nicklerinizi yazında steam friend list e ekleyelim birlikte oyun atarız. Benim >> (Manticore) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yükleyip geliyorum anacım lopeth olarak ekleyebilirsiniz beni [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 11:43 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 felacet olarak da beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Oyun 12 v 12 oldumu herkes makinaları kodumu scout yalan oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tf2 oynadık paticik olarak da bizim tarafta bi ben bi bone oynuyordu devamı sağa sola ateş edip haritanın içindeki varillerin arkasına duvarların üstüne falan kaçıp yokoluyordu, 2 kişi kalıyoduk, pointler gidiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 o zaman size 16vs16 only dustbowl haritasını tavsiye ediyorum. bilgisayar öyle bi takılıyoki yalan yani oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 meet the demoman cıkmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 http://uk.youtube.com/watch?v=9FKO58zhPUg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 oha en sevdiğim class, statlarıma bakın kaç saat oynamışım sırf demoman eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 :/ bombalar sekince patlamıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 scottish black cyclops eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 7 arkadaşla beraber oyun oynamalıyım =( Ekleyin beni ekmek diye. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ekmek bir tek o kaldı bendede ya.. grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 offf superdi demoman ya efsane olmus, masadaki bombaa eli carpıp aktive etmesi falan super olmuş, [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 16:16 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 asıl komik olan ne biliyomusunuz, oyunda mesefa ölcmesi en gerekli olan sınıfın, derinlik algısı olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 forumlarda tartışılıyordu demoman irishmi scottishmi diye zenci iskoç hehe demoyu izledikten sonra oyunu acıp demo oynamayan yoktur heralde feci güzel videolarya. spy bekliyorum ben hala nası bi geyik yapcaklar acaba , fransız oldugunda birleşti steam forumlarında millet ama fransız aksanı yok hiç. ama sanırsam en komik meet videosu pyro olacak , hımır hımır konuçcak bi bok anlamıycaz :D yada cıkarcak maskeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 herif iskocyali oldugunu soyluyor zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Favorim Soldier ondan sonra Demomen ve Pyro(Bölüme göre değişiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Soldier, engineer, sniper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 sniper ve bazen engineer başka class almıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Azmodai demodan cok önce oyun ilk betaya sunuldugunda hangi karakter hangi milletten diye başlık vardı ondan bahsettim ben. oyunda iskoç oldugunu söyledigi bi voice şeyi varsa bilemiyom tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 usenmeyip oyunu olsam, deli gibi akcam ortamlara demo+pyro olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ekleyin beni revangelis olaraktan bir de hangi serverlarda oynuyo en çok pati ailesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 revangelis alalım seni şöle http://steamcommunity.com/groups/paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar