knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 valorite enchantlı phisical 8 fire 4 cold 7 poison 7 enegy 8 durability 189 bu shield ne kadar eder yardımcı olabilicek biri varsa cok iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 En fazla 5000 gp[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eu da olsa 20k verirdim ben ustumdeki 1 set parcasına 3 mil veren oldu :) 11/11/9/11/11/ :) leather unecnh.[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 34 resist toplamı var güzel bi shield.5k gibi komik bi rakamada satma aman.shield satmadım ama kısa zamanda öğrenirim.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 cok sagol anason 5k gibi komik bi rakama satcagıma kendim kullanırım zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bak şöyle bi kaç fiyat aldım.benim bi müşterim vardı zamanında baya iyi item taşır o 200k civarı dedi.tabi ihtiyacı olan adama bu kadara satabilirsin.başka bi arkadaşımda zamanında 75k ya satmış böle bişeyi.yani alıcıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 O kadar var mı hakketen bu?!Hey gidi hey :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 merak tan soruorum shieldin tipi neydi acep? tear kite felan mi? toplamlar guzel bence gayet anason a +1 derim..aliciya bagli kesinlikle..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 tear kite sheild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sheildi trade ettim arkadaslar. 1250k+shield=115 smith ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bence süper bir trade olmuş :) +15 smith ps'yi çok pahalıya satabilirsin[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 o shield ı nerden bulmuştun hatırlıyomusun ? Bu tür itemlar fazla bulunmuyo...[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bankamda vardı gecen sene acc kapamadan once koymusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 guzel trade bencede. 15 smith ps in degeri 3m civarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 2 milyon +105 smith ps e sattım 115lik smith psi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar