hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bana mı kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 3 senedir nerdeydiniz? Yeni mi geldi aklınız başınıza? Atı alan üsküdarı geçti, kaldırılsa ne olur kaldırılmasa ne olur bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bence Absolut'un dediği gayet mantıklı. Onun yanında ben hala o etkilenen insanların ebeveynlerinin suçlu olduğunu düşünüyorum ya neyse. Bir dizi belirleyip günah keçisi yapması kolay. İnsanlar ben Vito Corleone'yim diyemediği için Polat'ım demek daha kolay olduğu için bence gayet güzel olan bi dizi yayından kaldırılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mehmet Ali Erbil ile Kurtlar Vadisi kıyaslanırsa bence MAE kurtlar vadisinden bin kat daha zararlıdır bu gençliğe... Ayrıca aptal saptal sabah programları, kimin eli kimin cebinde magazin programlarıda cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kendisinden nefret ettiğim Ahmet Hakan bu konuda güzel yazmış; " Bu zamana kadar sansür hep solu vurdu. Solcu yönetmenlerin çektiği filmler yasaklandı. Solcu romancıların yazdıkları romanlar yasaklandı. Solcuların "Söz söyleme özgürlüğü" kısıtlandı. Sağ ise hep "muhbir" konumunda kaldı. Sağın ihbarcı geleneğini son zamanlarda Kemal Kerinçsiz ve arkadaşları sürdürüyordu... Ancak... Kurtlar Vadisi dizisiyle birlikte sansür ilk kez sağcıları vurmuştur." [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 08:24 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 "Kurtlar Vadisi'ni kaldırana kadar MAE'i kaldırsınlar, o daha zararlı" fikrinin hastasıyım. Yanlış anlaşılmasın, sabah/magazin programlarını savunmuyorum, gerek Kurtlar Vadisi'nden gerek bu tarz "magazinsel" programlardan zerre zevk almam, ikisini de izleyenden uzakta dururum. Hatta bana kalsa, Kurtlar Vadisi'yle beraber onların da topunu kaldırmak lazım ya, neyse. Yalnız, "Gençlik bilinçli, etkilenmezler" diyen tayfayı şaşkınlıkla izliyorum. Eh bu ülkenin, Aziz Nesin istatistikleriyle, yüzde altmışı her türlü yönlendirmeye, özentiye açık insanlar. Kaldı ki ben kendi "üniversite"me, yani belli bir seviyede, eğitimde olmasını beklediğim insanlara baktığımda bile inanılmaz oranlarda görüyorum bu özentiliği, eğitimsiz insanların ne kadar çok olduğu düşünüldüğünde "Etkilenmez onlar, birşeycikler olmaz" demek ne kadar doğru bilemiyorum. (Biliyorum aslında, doğru değil) Bir de "FRP/RPG öldürüyor" örneği verilmiş. Ben bugüne kadar "Takhisis adına geber pislik!" deyip de milletin ümüğünü sıkan kimseye rastlamadım, "Racon kesmem, kafa keserim" deyip de adam boğazlayanları hepimiz okumuşuzdur ama eminim ki. Yani kısaca söyleyeceğim şudur ki, bence sansürcülük doğru birşey değil aslında, ama şu anki koşullarda bu rezalet durumun -Türk televizyonculuğu- daha kötü hale gitmemesi için en iyi seçenek. Eh tabii "Niye 'Sabah Sabah Seda Sayan' veya Mehmet Ali Erbil'in herhangi bir programı dururken Kurtlar Vadisi'ne geldi bu yasak?" diye de sormak lazım bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 said: Eh tabii "Niye 'Sabah Sabah Seda Sayan' veya Mehmet Ali Erbil'in herhangi bir programı dururken Kurtlar Vadisi'ne geldi bu yasak?" diye de sormak lazım bir yandan özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Şu ana kadar beni yaklaşık 4-5 kişi eklemiştir Polat Alemdar'ı içeren nicklerle olan şahıslar emesenden... Şaka gibi abicim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Evet, bende sevmiyordum Hırtlar Vadisi'ni fakat demokrasi geregi yayindan kaldirilmamaliydi, ya da kaldirilmasina zorlanmamaliydi. Can Dundar'in bugunku yazisinda dedigi gibi "Demokrasi biraz da sevmediğine tahammül edebilme sanatıdır"... Bu tahammulu her kosulda gostermeliyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 hosgoru gostermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 kurtlar vadisi kadar saçma bi dizi yoktu.. çok mükemmel oldu. izlerken hiç bu kadar sıkılmamıştım. 3 -4 bölümü tamamen izlemek zorunda kaldım işim gereği. (rekalmcıyımrekalm veirliyordu diziyi bizim müşterimiz bir firmanın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 @nedanko,hangi kosul?Siddet olaylari artmisti.Dizinin yayini ertesinde cesitli olaylar çikiyordu.Okul genelinde siddet artislarinin bile büyük kismini bu diziye bagliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Dedigin dogru ama yasaklarla bir yere gelinmez. Sadece dizi mi siddete tesvik ediyordu? Oyle olsa binlerce kat siddet iceren Amerikan filmleri var onlar neden Amerikalilari siddete yoneltmiyor? Sorunlara gunu kurtarma amacli yaklasamayiz, cozemeyizde. En fazla cozdugumuzu zannederiz. Diziye gelene kadar binlerce seyin revize edilmesi ve yine binlerce sey hakkinda bilinc kazanilmasi gerek.. Ornegin eger bir ulkede bir basbakan mafyayi oven konusmlar yaparsa o ulkede ki genclik tabii ki ozenir, iyi bir sey oldugunu zanneder. Bunun kotu oldugu bilincini asilamak gerek once, ondan sonra ne diziler kar eder ne de baska bisi.. (kucuk bir kitle haric..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 böle karışık ve gergin dönemde ne kadar haklılık payı olsa da,en azından bu dönem aşılana kadar bazı çıkarların gözetilmesinden yasaklandı dizi ve iyi oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar