Theseus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 36 sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 öh be ice. 32 sn oldu rekorum :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Çalış Tanin olcak hehe , icQ dan da veriorum taktikleri yapamazsan senin kazmalığın :-) :-([hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 eee naapcam ben şimdi[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 11 sn heueh yazıyo malkor :-) gene bir sidik yarışı[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paintte 19'u niye sildin ki şimdi :-)[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Oyunun Kırılma Noktası $udur : bi yerden speed i indirin ve açın ama slowlaştırın modu. siz 1dk da yavaş yavaş yapın o sizinkini 9/10 sn diye kayıt edicek :-) Yoksa ben nasıl 6. 7. olucam ki ehuahueah speedle yapılıyor o skorlarr auehuah :D [hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 33 war mı :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 30 war mı ? ehhe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 29! daha da kasmam.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 8sn. var olur mu ?[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 speed ile yaptığın birşeyden dolayı övünüyorsun, yazık sana.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Övünmüyorum dalga geçiorum.[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 içeriğinde şaka(dalga geçmek) dışında övünmekte var.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar