Invader Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Arkadaşlar acilen Bana Belirttiğim Client Lasım Yardımcı Olursanız Çok makbule geçicek, hiç biryerde bulamadım lanet şeyi ulan kafayı yicem bide bazıları nie UPDATE etmiyosun die ama ne hallerde olduğumu bir bilse nasıl UPDATE yapayım neyse Sorun bende olduğundan UPDATE yapamıyorum..Konu yu parçalamayalım Neyse Bana Client 4.0.0a Lasım bilen varsa aynen Download adresini verir veya bir Tiyo falan da olur Hade Kalın sağlıcakla.[hline][b]Invader[b]: Şu anda Ankara'da Vatani Görevini Yapmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sevgili abi ve kardeşler herhangi bir önerisi olan yokmu yaww gözünüzü seveyim birisi şuraya bulursun al sana adres şurdan çek veya kardeş uğraşma bulamassın falan derse güzel olur birisi birşeyler yassın.. PLS[hline][b]Invader[b]: Şu anda Ankara'da Vatani Görevini Yapmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Yaw neden 4.0.0a arıyorsun? Yani nedenini bilirsek belki daha pratik bir çözüm buluruz diye soruyorum :) En iyi yöntem sanırım UO yu uninstall edip tekrar kurup patch sırasında 4.0.0b dl edilirken UOpatch i killemek eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 eheh kardeş benim için çok önemli sadece lasım bana bir adres veya herhangi birşey yol falan gösterin yeter.[hline][b]Invader[b]: Şu anda Ankara'da Vatani Görevini Yapmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 http://easyuo.drkshdw.org/downloads.php burada easyuo için var. http://www.mmorpg-gamer.com/modules.php?name=News&new_topic=22 burda da sağ tarafta altta var. bu kadar bulabildim, umarım işine yarar...[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Dharma saol Kardeş yardımın için ama ordada 400e ile 400p varmış.. olsun yinede yol gösterdiğin için thnx :o)[hline][b]Invader[b]: Şu anda Ankara'da Vatani Görevini Yapmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar