trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 güvenlik önlemleri yeterli olsun diye derbinin saati değiştirilmiştir. başka şeyler de varda asıl nedeni budur. duyurulur. not: juve bugün 6-0 yener gs yi. içimden böyle söylemek geldi.[hline]bir gün okulda uzun saç ile rahatça dolaşabileceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 abi okudum inanmadım, gs.com dan baktım inandım da bu kadar saçmalık olmaz. ağlamak istiyorum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 süper oldu, hem hava soğuk olmicak hem kim kimi dövdüğünü görebilicek[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 oha.ya offfff illa bokluk cıkarcaklar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 eheheh maça gidenler halatla gitsin bağlasınlar kendilerini biyerlere :) :) 4te derbi ha ilginç eauhuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 haydaaaaaaa 6.30 da dershaneden çıkıyodum ben ama:( neyse gitmem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 öeh! nası bi cin zekanın icadıdır bu böyle. sabah sabah derbi. hoş tabi...[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 olmamis kahvalti zamani yapilmayinca anlami olmaz derbinin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 7de baslasaydı 2 de bırakcaklardı fenerlileri o yüzden erken de 4 de derbi cok sux olacak herp birlikte rüzgarı izlicez macta aeueau. en güzel yanı hooijdonkun frikik atması zorlascak eauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 "not: juve bugün 6-0 yener gs yi. içimden böyle söylemek geldi" :D :D :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 fb ile gs lilerin arasına tampon die ogrencileri koycaklarmış yazık arada onlar kaynicak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ne off poff yapıyosunuz İyi oldu böylesi Yoksa bizim ordan dönüşümüz sabahı bulurdu böylece en geç gece evde olucaz Bekleriz fbli arkadaşları yine herzamanki yerimizden gidiyoruz gelen varsa bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar