Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kira öder gibi stad sahibi olun peşinat yok vade farkı yok :)


forgiver

Öne çıkan mesajlar

http://www.zaman.com.tr/?hn=274221&bl=ekonomi&trh=20060409

toki, canaydın, ali sami yen, seyrantepe
ben buna gülüyorum ama en azından adam gibi stadımız olacak.

para filan ödemiyor gerçi gs, ama okuyunca aklıma gelen ilk başlık buydu

aslına bakarsanız bu olursa gs büyük kazık yemiş olacak parası olmadığı için.

mecidiyeköy nere seyrantepe nere, toki yerine stadı galatasaray yaptırabilse, gine ali sami yeni yıkıp kendi alışveriş merkezi, kongre salonu kurabilse, ne borç kalır ne bişey ortada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
şimdi o stadı kayseri'ye yapıyorlar.

Ayrıca Fistan'cıkım o giden 5 bin kişi ne çile çekiyor bilior musun o stadda.bir tribünün kapalısı yağmur alır mı?alıyor işte.aynı staddan sizde de olsa anca o kadar dolar.ki ben çoluğumu çocuğumu götürmem o stada.he ayrıca dilinize dolamışsınız 5 bin kişi falan diye.her maç doluyor son zamanlarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla fistan sen nerden biliyosun ki sami yen'e 5 bin kişinin geldiğini? sami yen'de yatıp kalkıyosun da bizim mi haberimiz yok.
bana bi lig maçının resmini göstersene sami yen'in boş bir yerini göstersin o resim. yok çekmezler tabi boş tribünün resmini dersen sana kaynak vereyim eski açık, kapalı, numaralı ve yeni açık tibünlerinin ayrı ayrı resimlerine bak bakalım kaç boş koltuk sayabileceksin.
bi de şu var, az kişiyle sizden daha fazla destek olabiliyorsak takımımıza bu sizin yetersizliğiniz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son maclarda gs taraftarları statı full dolduruyor ve fb taraftarını kınıyorum resmen şu son maçta alexe ve tum takıma soylediklerinden dolayı hele alexe top geldiğinde tüm taraftarların alexi yuhlaması resmen gozlerimi doldurdu yazık günah herife siz hem herife bunları yapın hemde guzel oynamasını bekleyin guzel oynayıncada yere goğe sığdıramayın yazık walla beşiktaş ve fener taraftarını bu yuzden sevmiyorum gol atsın kral olsun gol kacirsin ana bacı sovulsun ayıp wallahi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...