dreed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Arkadaşlar şuan data base tamamen çökmüş durumdadır.Her türlü olay başınıza gelebilir benden söylemesi.Charım hacklenmişti cyperda. [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 04:06 tarihinde, dreed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Unutmadan söyleyeyim sakın ben Areste yada Diez de oynuorum bana bir bok olmaz demeyin Bütün db 1 kişinin elinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Top oldu oyun ne bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 nolur bana 9 nısan sakası deyın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 kanıt ? su oldu bu oldu diye topic acıyosunuz ama ortada kanıt yok bişey yok komik durum ortaya cıkıyo... [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 05:30 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mudeli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 zzzzzzzzzzzz Bilip Bilmedn Buraya Gelip Topic Açmayınnnnn..... Selam ednles aga .. ^_^ Cw'lerde seni bekliyoz.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 periyodik olarak açılan topiclerden biri daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 gerçekten kanıt olmadan nasıl böyle asparagas konuyu açabiliyosunuz sadece böylee saçma topik açanlar yüzünden girmemezlik yapmadığım bu foruma uğramaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 kanıtı war beyler bakın stunerın haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Yaw database hakkında ne bilisonuzda böle sıkıp duruyosunuz,uzman mısın eğitimin varmı db konusunda,illegal olarak db ye girmek biraz sıkar,lamer haxoorların yapacağı iş değil bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hey günler hey xD konulara bak işte böyle konuları özledm :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ya arda özlediysen kendi nickinle özle be kardeşim:D akşama kadar sabret şifre isteme bölümü açılcakmış o zaman kendi nickinle istedigin eski konuyu özle alalal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hayri tamam alalal yemedik accuntunu xD endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 abooo O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 heh ozmanlar amma adam hacklenmisti yaw harbiden db ler ozman hacklenmismiydi merak ediyorum cunku nerdeyse tum serverlardaki 65-70 adamların bir cogunu hacklemislerdi hatta hatırlarım xig de tum hacklenenler maradonda cibildak bir sekilde toplanmis oturuyorlardı ve paso kufur edip duruyorlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar