Wazzz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 abi temin keş fettim kendi kendine msj ata biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 helal ne diyim :) cep telefonuylada atıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 msnde de kendi mailini ekleyip, kendinle chatlesebiliyorsun. edik: aa pardon chatlesemiyomussun. sadece mailini ekleyip, cici cici bakisabiliyosun, listende duruyo falan. [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 01:36 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yok artık alisami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yalnızlık da paylaşılırmış...hıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 nasil keşfettigin ve neden onemsedigin konusunda merakım var:) aslinda reminder olarak kullanılabilir:/ ne diyom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 arkadaşlar sizin uykunuz gelmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yaw git yat uyu ya... kendine bişey yazınca bi heycaanı olmaz ama.. başkasındn sana msj gelince güzel oluo.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Ohoo günaydın Wazzz dicem olmucak moralin bozulacak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: abi temin keş fettim kendi kendine msj ata biliyon sabah 4 buçuk ve bunu gördüm, ehhhhyttt kimsiniz siz ya :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 1 yıl 15 gün geç kalmışsın. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 09:05 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar