Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 arkadaşlar aradım baya ama bulamadım, us versiyonu bir wow u nası uk e çeviricez, account falan hazır sadece oyunu uk patch yapmamız lazım, uk patch yükliyince de us olduu için kabul etmiyo bi yolu varsa cevap verirseniz sevinirim, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 şimdi sende EU account varda US cd lerinden kurup nasıl oynarım dıyosan ; realmlist.wtf dosyasında set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com yazacaktır. bisey yapmana gerek yok. Patchleri US serverdan ceker. Patchlerken set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com oynarken set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com haline getir.bu sekilde oynayabilirsin.ama yok hersey kokten olsun dıyosan onun yolu yok.US den patchlicen EU dan oynayacan. Yok bende US acc. var ben bununla EU da nasıl oynarım dıyosan onu bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Satıcaksın ac.cu ve gidip bir EU alıcaksın budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar