shapshal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Sevdiğim grupların burda ne zaman konser vereceğini nerden öğrenebilirim? özellikle metal??[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 grupların sitelerini takip edebilirsin ama genelde pek sık güncellenmiyor müzik gruplarının siteleri onun yerine şehir rehberleri var internette, yakın zaman içindeki bütün organizasyonları felan anlatıyolar onları da düzenli takip ederek bi sonuca varabilirsin belki ama tabi önce organizasyon olması gerek ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Sevdigin gruplarin kendi sitelerinde veya fan club sitelerindeki mail listlere gir bence. Sadece konser degil her bilgilerini alirsin...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Natural Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Türkiyeye gelen ilk gruba gidiccem ne olursa olsun dinlemesem de gidicem azdım ya kafayı yicem...[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 şimdilik bildiğim en yakın konser 2004 yazındaki olası Metallica konseri bari Penta konser verse de azsak biraz be!!!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Jester Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 www.rock-station.org dan ankara www.metalmonster.net den istanbul organizasyonların takip edebilirsiniz[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden
can Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Abi zaten bir grup gelse, herkes paticik'te anirir, okulda anirir. yani kesin haberin olur.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 infertal metal monster da yaş sınırı war!!!! rock station dada war![hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b]
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 eha rock station da güya yaş sınırı var :P saklıkent e rahatlıkla girersiniz merka etmeyin :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
DarQeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 olsun tabe yas sınırı.hatta ben derim 20olsun sınır ...[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 naaptın darqer hocam. ayrıca org. takip edin dedim festivallerini demedim ki.[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Khirsah, 16 September 2003 18:02 tarihinde demiş ki: şimdilik bildiğim en yakın konser 2004 yazındaki olası Metallica konseri bari Penta konser verse de azsak biraz be!!!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! metallica mı ? cidden gelıcek mı? şimdiden para biriktirip en önden bilet almaya hazırlanıym![hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Öne çıkan mesajlar