Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Simdi hdd doldu diye dosyalari dvd lere yazdim sonra amac yer acmak ya shift+del le siliyim dedim dosyalari , sildi tabiki ama hdd de azalma gozukmuyo.Az bisi de degil 15gb e yakin.Neden bole oluyordur sizce? Acaba hdd artik omrunu dolduruyorda bole seylere mi neden oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 boş gözüktüğünden fazla bi dosyayla doldurmaya çalış bakalım ne dicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 uhu martin dedigini yaptim 1,6gb yer vardi bi 3 gb lık bisi oraya kopyaliyim dedim , yer yok dedi 150mb kalmisti o dosyayida sildim 150mb var diyo simdide , arkadaslar varmi aklinda bi cozum paylasin ltf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 sıçtık desene.. şimdi sakin sakin deriiin bir nefes al :) defrag yapmayı dene.. başlat çalıştır %SystemRoot%system32dfrg.msc yaz.. çıkan pencerede partitionu seç sağ tüşla tıkla defrag de.. o süreçte hiç ama hiç bilgisayara dokunma işlem yapma bu işlemden sonra muhtemelen düzelir diye tahmin ediyorum. yalnız yapacağın her işlem defragmantasyonu baştan başlatır herşeyi kapa ve bırak bilgisayarı kendi haline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Cabuk bi islem oldu , verimli calismasi icin %15 bos alan olmasi lazim dedi ama zaten sorunumuz bos alan yaratamamak o yuzden devam et dedim ama halen ayni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 disk temizleyiciyi kullan, muhtemelen temp dosya olarak tutulmaktalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Bende bi ara oyle dusunmustum de temizleyiciden de bi sonuc alamiyorum , zaten sif dosya sakladigim bi hdd bu herseyden ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 scandisk falan yapmayı dene. çabuk bitmesi imkansız hele dolu bi harddiskde en azından saat sürer 2 saat sürmesi lazım tahminimce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 İslemcim gene hizli diye cok uzun surmez diye dusunmustum bende de bu 5 10dk arasinda bitirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Bu hani %15 lik bi alan istiyo acaba o kadar yer yok diyemi duzgun islemi gerceklestiremiyo hmm .. sanmam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Norton kuruluysa onun çöp kutusu eklentisinden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Kullaniyorum da nasi yani biraz daha acarmisin , ne yapmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 çöp kutusuna sağ tıklayıp empty norton protected files de olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Dosyalari shift+del le sildigim icin gitmediler cop kutusuna o yuzden de oyle diyemiyorum.Arkadaslar, baska fikirler aklina gelen olursa ltf yazmaya devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 eğer norton bilgisayarında yüklüyse ve unerase wizard da çöp tenekesi için aktifse, ister shif del le istersen dostan komut satırıyla sil yine orda korunur. bir şey biliyorum ki konuşuyorum, bari bir dene ondan sonra çalışmazsa çalışmadı diye laf söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Hayir niye gerdin ki ortami ben sana ole bisi demek istemedim , sag tikladigimda empty diyemiyorum , basilcak durumda degil - o yuzden bir onceki post umda diyemiyorum dedim . Yalnis anladin beni sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar