UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Metal muzık yapan turk gruplarının kendı yaptıkları sarkıları onun dısında ozellıkle coverlarını bulabılıcegım bır sıte varmı?Ornegın death ve progresıf metal yapan grupların coverlarını yapan pek grup bulamadım..Patıcıkten bırı yapmıstı sanırım bı opeth sarkıları..Onun dısında arşivimde yok :)..
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 cover yapanlari bilemicem de progressive olarak comma var. swedish death tarzinda da cidesphere, death'de nettlethrone ve sabhankra var.. pek dinlenilesi degiller ama=) [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 22:09 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 nettlethrone dınlemıstım ama sadece kayıtı begenmıstım..:)
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Bılıyorum onuda dınlemıstım ama bana daha cok sıte lazım grup degıl ..Cunku pek sarkı bulamıyorum bu grupların...
Öne çıkan mesajlar