New Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Kosp lvl kasmak için değil pk yapmak için kullanılmaya başlanmış ... adım başı archer adım başı 5li ok Cz yalan...
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 exp 4 ever xD illede adam kescem diosan1z arena yada delos zevkli oluyor...
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yeteri kadr topic yokumu snce bu konuyla ilgli ??? ( sadece sordum :D )
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 @jiber aynı yorumları yapmaktan bıkmadınmı -.-" asdasdas
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 aynı topiği açmaktan bıkmadıkları sürece ne diim?? aşalık kospçular gebern gidiin mi diim her topiğe ko da koxp da war dupede war editte war[spo] ne arasan war[/spo]
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: @jiber aynı yorumları yapmaktan bıkmadınmı -.-" asdasdas ayrıca doru olanı yaptığımı snde biliyosun boşuna laf sokmaya çalşma Serhat olmadan sen ko başndan kalkmayan bi zombiesin kısacası suxxxx [spo]O anladı belli belli tipnden belli o anladı[/spo] [spo]Arkadaşlar siznde başınızı şişirioz ama ne yaparsn 64[/spo]
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sadece seni birazcık sinirlendirerek eğlenmek istemiştim ama sinirlenince söylediin laflardan ne olduun anlaşılıor başından beride böyleydin neyse ßß
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bilgisayar başnda zombileşip bütn yetenklerini kaybettiğin acı bi gerçek senn koyu bırkma zamnn geldi ama :'( bnce benm ilk ac.cm gbi bilmedğn bi maile şifre iste ;)
Öne çıkan mesajlar