New Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Kosp lvl kasmak için değil pk yapmak için kullanılmaya başlanmış ... adım başı archer adım başı 5li ok Cz yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 exp 4 ever xD illede adam kescem diosan1z arena yada delos zevkli oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yeteri kadr topic yokumu snce bu konuyla ilgli ??? ( sadece sordum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 @jiber aynı yorumları yapmaktan bıkmadınmı -.-" asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 aynı topiği açmaktan bıkmadıkları sürece ne diim?? aşalık kospçular gebern gidiin mi diim her topiğe ko da koxp da war dupede war editte war[spo] ne arasan war[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: @jiber aynı yorumları yapmaktan bıkmadınmı -.-" asdasdas ayrıca doru olanı yaptığımı snde biliyosun boşuna laf sokmaya çalşma Serhat olmadan sen ko başndan kalkmayan bi zombiesin kısacası suxxxx [spo]O anladı belli belli tipnden belli o anladı[/spo] [spo]Arkadaşlar siznde başınızı şişirioz ama ne yaparsn 64[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sadece seni birazcık sinirlendirerek eğlenmek istemiştim ama sinirlenince söylediin laflardan ne olduun anlaşılıor başından beride böyleydin neyse ßß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bilgisayar başnda zombileşip bütn yetenklerini kaybettiğin acı bi gerçek senn koyu bırkma zamnn geldi ama :'( bnce benm ilk ac.cm gbi bilmedğn bi maile şifre iste ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar