ouz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 psikolojik sorunları olan hojamız tam 500 e yakın soru getirmemi istedi cozulmus olarak ve bu nedenle ben gece yatmadan once bazı yatıstırıcı haplar almak zorunda kalıom eger bir pati dostu yardım ederse =)) bana bu konuda cooooook sevinirim .. tekrarlıyorum: analitikde dogru ile ilgili 500 olmasada ne gelirse kar olabiliecek bir soru kaynagına ihtiyacım var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 zaferinki 500 yoksa da vardir baya:/ bu sene oss kaynaklarında da bolca bulabilirsin. uyarıyım ama zafer analitik kafayi yedirtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Bizim dersanenin analitik kitabını vereyim sana çözeme. Hocana götür oda çözemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 500 tane analitik sorusu var mı ya =( Sadece 1 senegörceğimiz bir ders için çok fazla aşırı fazla. Okulunun kütüphanesi varsa eğer çektir fotokopi harıl harıl çöz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar