MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 şarap? kırmızı?.. beyaz? tamam... -sen de şarap gibisin aşkım! sen de mi şarap gibsin? pekii, şarap patiler buraya! kız, erkek fark etmez. şarap gibi olsunlar yeter! bu patiler her yerdeler, vampir de diiller, sadece; yıllar geçtikçe güzelleşiyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 höhh yuhh kimse gelmemi$ aman cnm banane! gidin! benim kırışıklarımla baş başa bırakın! hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben gırmızı olanı biraz seviyom... beyaz henüz içmedim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Akılma geldi yaziim dedim Son Kullanma Tarihi Geçmiş Şarap böhüü iğrenç. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 öhühü iğrenç olan çok şey var. köpek öldürenin tarihi var, o da geçse de geçmese de öldürür zaten. kalitelisine bi şey olmaS . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kirmizi sarap oh$ canim cekti, en son sarhos oldugumda abarttigimdan, 2 aydir ellesmedim alkole =) bi ara tüketmeliyiz kendisini.. ama kirisikliklarim yok neetcez, selülit olur mu (oha bi git pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 forever zonİn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 aman boşver selülit olsa da artık, kremler mremler yapılır bi şeyler. (her gece içmediğin sürecee:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar