sisa_thewanderer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ya şimdi craftsman'in yazdıklarını okuduktan sonra dedim hani kendim hakkında bişeler mi yazsam ama ne desem karar veremedim...Eh işte ortalama bi insanım yaşıyorum...gevezeyim.... yaşasın...;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Kendinden sadece bu kadar bahsetmek için mi bir topic açtın... Bağri biraz daha bahset...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sisa_thewanderer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 tek kelime içinde topic açarım bin kelime için de... sana ne.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_craftsman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sakin arkadaşlar gerginlik yaratmayın! :yapma: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 O zaman sana forum kuralları yeniden okumanı tavsiye ederim. Gerçi daha önce okuduğunu sanmıyorum ama ! http://www.paticik.com/forum/forumkurallari.php[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Hoşgeldiniz ikinizde the_craftsman ve sisa_thewanderer. Burası yeni gelenlerin merhaba diyeceği ve forumun genel havasının dışına çıksalar dahi hoşgörüyle karşılanıp yol gösterileceği bir bölüm. Bu yüzden hemen bilgi vereyim; gereksiz topicler ve mesajlar burada pek hoş karşılanmaz, daha önce açılmış bir topicin tekrar açılması da hoş karşılanmaz, bundan kurtulmak için arama özelliği var forumların. Biraz dolaşın etrafta, göreceksiniz zaten. Iyi eğlenceler.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.