CaveTroll1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ya beyler çözeltiler 75 soru ve cevap lazım yardım ederseniz site fln sevinirim eyvallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya yok pufch :) bi iki kişiye yardım ettik de gençlik kotuye dogru gidiyor, iyice kotu oldu,topice bak. çözelti sorusu bulamaman için cok caba sarfetmen lazım, cozmek de zor olmasa gerek? ayrıca "beyler eyv."cılara da kıl olmamı göz onune alirsak, ben yardım etmem heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yardım etmiceksen niye laf sokuyosun şimdi ayıp ayıp:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hehe, bir hevesle actım "beyler"i gordum yıkıldım, okudugum zamanın karşiliğinda bi iki cumle ediyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 dory beyler demişim bak ne karışıyon topice beyler kelimesine yıkılmış pardon canım ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar