RoveRRandoM Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eet arkadaşlar bilgisayarımda bu virus var ve hiçbir şekilde silemiorum format c: de yaptim ama kurtulamadim sole tek bir programı varmi bu w32.banworun pati die bu virusu silebilecek bişi arkadaşlar ltf bana ozel msj atasanız cok memnun olurum yada msn den [email protected] ltf yardimlarinizi beklliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yanlıs konu olmus pardon ;) [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 21:25 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 virüs bilgisayarına yeni mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: virüs bilgisayarına yeni mi geldi? Wirüs Futbolcudur BeLki FutboL Bölümünede Açsana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 MUAhahuahuhauuahuau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yeni gelenlerin mekanı burası olduğunu biliyorum fakat virüs olayları burda işlenmiyor benim bildiğim =)) neyse geçmiş olsun doktora götür dicem ne diim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoveRRandoM Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Boş laf yerine çözüm üretirseniz sewinirim.Üreticek bir çözümüznüz yoqsa post kasma aşkına saçma sapan şeyler yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yeni gelenler bölümüne niye açıldı onu anlamadım sadece :S :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 yine gelen virüsler bölümü 2 oda ilerde T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 evet paticik geri dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar