Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurt-El lobo | 3 Aydır arıyoeum bulamadım, yardım!


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

çok sevgili pati kardeşlerim. 2005 ekiminde vizyona girmiş olan, Türkiye'de çok az salonda oynayan ama istanbul kadıköy taraflarında bir kaç sinemada gösterilmiş olan bu Kurt ismindeki filmi hiçbiryerde bulamıyorum ve maalesef alamıyorum. Bu filim bana inanılmaz lazım. Avrupa'daki etnik terör üzerine bir tez hazırlıyorum ve bu film de ETA örgütü hakkında yapılmış çok sağlam bir filim. IRA ve Kızıl Tugaylar hakkında çekilmiş olan filmleri izlediim zaman o örgütleri çok çok daha iyi anlatabilmiştim önceki projelerimde ve sunumlarımda. Bu filmi satın almak istiyorum ama malesef hiçbiryerde yok. bakın mesela bütün orjinal cd satan yerlere gittim. Hepsi merkez firmalarını arayıp görüştü yok yok yok çıkmamış bu filmin vcd leri dvd leri falan yok (zaten dvd istemiom - ama son çare o da kabulüm). hiçbir şekilde bulamadım. korsancılarda zaten yok. birisi bana var istanbulda korsanı sinema çekimi getittiriim dedi para aldı ama sora o film diilmiş die parayı geri verdi 1 hafta sonra falan. internetim 3gb kotalı olduğu için netten indirme yapamıorum. Ya allahaşkına bana bulun bu filmi. özellikle istanbul ve antalya tercihimdir. izmite ben zaten aradım yok. bulan ya da görenlerin insaniyet namına bana ulaşmalarını rica ediyorum :(((
-------
KURT - El Lobo



Tür
Gerilim
Gösterim Tarihi
7 Ekim 2005
Yönetmen
Miguel Courtois
Senaryo
Antonio Onetti
Görüntü Yönetmeni
Néstor Calvo
Müzik
Francesc Gener
Yapım
2004, İspanya , 125 dk.

70'li yılların başında ETA örgütünün içine giren ve örgüte bağlı birçok kişinin yakalanmasına yardım eden Kurt lakaplı İspanyol ajan Mikel Lejarza'nın hayatının belki de en önemli kesiti perdedeki yerini alıyor.

ETA'nın en güçlü zamanlarında, planların bozulup dengelerin değişmesindeki en büyük etken Kurt operasyonu oldu. Örgüt tarafından her yerde aranan Kurt fiziksel görünümünü değiştirerek ortadan kaybolmayı başardı. Görevini başarıyla yerine getirerek hayatta kaldı.

Kurt, İspanya'nın siyasi tarihinde, bol bilinmeyenli ve hareketli bir dönemi anlatıyor.

Oyuncular
Eduardo Noriega (José María Loygorri) , Silvia Abascal (Karmentxu) , Patrick Bruel (Nelson) , Mélanie Doutey (Amaia) , Jose Coronado (Ricardo) , Jorge Sanz (Asier) , Aitor Mazo (Arrieta) , Antonio Ferrera (Reto)

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 18:49 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...