BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Ya ben kablolu interneyt kullanıcısıyım... ama şu anda paticikharicinde ne bir siteye girebiliyorum ner kazaa yı açabiliyorum ne de icq yu... frekans ayarınıda yaptı,m olmadı modemöin fişiniçıkardım taktımyine olmadı.. paticikten başka yere giremiyorum! 1- nasıl oluyorda oluyor sadece paticik açık oluyor? 2- nasıl oluyorda oluyor bağlantım kurtuluyor?[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yurt dışı çıkışları gidince dediklerinin aynısı olur merak etme sorun sende deil gene bu iş tam SÜPER TT NİN işi[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 aynı şey bende de var şu an hatta bana bi icq proxy si daha yollarsan pm den çok hoş olur, genel bi sorun hatta konu ile ilgili 3. topic bu biri konu dışında ( lol ) biri ise internette[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 özeline proxy gönderilmiştir[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 nurper.cu.edu.tr 8080 bunla girdim bilginize.. teşekkür bu arada[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Duzeldi sanırım yada bizim buranın hatları cok duzgun millet Daoc a bile giremesken biz oynuyorduk :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar