PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 AREZ 2006-04-07 06:33:00 type of inqury entered by ArthurDear customer please post the following query in General inquiry section,so that our team members can help you as early as possible.thank you.GoRDoN203N/A AREZ 2006-04-07 05:32:00 type of inqury billing support entered by customerOther (please explain below) : hi I want to assk for something to you I have been muted in the game for a long time can you solve my problem? I want speak to my friends in game :) can? - - - - creditcard ben adam mute i açsana diom o bana yoq kredi kart1 numaras1ym1_ vsvsvsvsv. alt1 üstü bi mute aççan1z yafs nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 abi oyun artık free 2 play deil. ama premium un varsa açtırabilmen lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 BU gibi olaylarda premiumda işlemio ne kadar bocalasanda boş . Kendin deiştirdin deiştirdin. Deilse k2 den medet umma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yaaaw madem böle adilk yapacaklar onn yerine oyunu full paralı yapsnlar bölece seviyeyide belki bi nebze yukarı çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 O zamanda oyunu oynayan olmas.. ilk başta koklatcaksın beleşten... Sonra paralı yapcaksın.. Para kazanmak istiosan.. Bu işler böyle.. Para vermem dedim.. Verioz bakalım 4 aydır.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 onn çnde bi parasz server yapsnlar koklatmak amaçlı bkz:WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Zamanında parasızdı zaten.. Haziran 2004 de açıldı sanırım USKO... Eh 1 yıl oynat Sonra paraya dök.. Bir ara beleş 2000 KC verdiler... Tanıtım amaçlı.. Sonra paralı oldu... Öyle yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 zatn paraszdı zamnnda -.-" onu demiom toptan paralı olsaydı bide özel parasz server olsaydı denemek amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Zaten siz para vermeye devam ettikçe üsteleyenler ve para vermek istemeyip oyuna girenler oyunu premiumlular doldurdugu için giremiyorlar herkes kendi adına konuşsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Parasız olursa para kazanamaski.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 LioNHearT545@ Dediğinden hiçbişey anlamadım.. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 LioN sende kendi adına konuş "SİZ" gbi tabirlerle genelleme yapma mesela ben k2 ye hiç bi zamn para ödemedm ödemmde çünkü işlerini doru dürüst yapmıolar bi oyuna para ödemm demiyorum ama k2 ye para ödemm ödeyenleride suçlamaya kalkma [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 17:26 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 LioNHearT545@ Dediğini anlamadım.. Karman çorman yazmışsın.. Insan nokta filan kullanır ne biliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ıslak sözde premium kullananları suçluo işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Sanırım paso dc oluo ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Tabiki bu iş rahatlık meselesi... Parayı veren düdüğü çalar hesabıı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bırakn oyunu gtsn(: [spo]bkz:ben[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Kolay değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 zaten bende para verenler vs vermiyenler için konuşmuştum adam ben para veriyorum ve herkesde vericek anlamına getirmiş bende bu sebeple herkesin kendi adına konuşmasını istedim ben bu oyuna hayatta para vermem şu zamana kadar ne pre aldım ne cash gayet te güzel oynuyorum ve zevk için oynuyorum oyunu gerçek hayata taşıyan arkadaşlar olabilir sabahtan akşama kadar falan bu bir saçmalık !!! hepsi oyundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 LioN snde haklısn gerçek hayatta abartmaya değmez ama zewk içn oynuyorm para wermm demekte yanlş çnkü sinemayada zewk içn gidioz ama para weriyorz premium almış insan ko yu abartmş insan deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Orasıda doğru tabi ama haksız olanın yanında haklıda yanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 xD nyse yetr baydı bu konu [spo]fgdjskfgdsjgfjs[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 çok arkadaşım var 1 günde kredi kartının limitini dolduran itemlere aşırı derecede çok para veren amaç ne hiçbişey sinir olunan konuda bu zaten. Hemen hemen bu oyunu oynıyan herkesin sosyal yaşantısını etkiliyordur oturduğun zaman başına kalkamadığında bi gerçek. O an herşeyi unutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 xD char mute yedi açt1rmaya çal1_1on siz ne diyonuz sormas1 ay1p xD????* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar