BlackDoor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 PUNKBUST'a Nasıl Uye Olucaz Yazı Gecıyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serols55 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 10 milyon exp kastım cw raven harpy server galiba kapandı 10061 hatası veriyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Buna Girmek için Uye Nasıl Olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoguS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yaa olay gecti sne hala ne uyelıgınden bahsedıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Gecen Yazı : [PUNKBUST TEST] Registration is reopen again. The First 1000 users will be transfered to TEST Server... dedi ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoguS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ne zman yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 5 - 10 dakka once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoguS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 son durum ne eventte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Şimdi Gecen Yazı: PunkBuster Event is still going on. Please Login to TEST server if you are registered users... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bir rüyanın sonu xD %15,45 lvl 65 süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 DC again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 dc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yaw nasıl gırıcez bende test mest yok sole bı kac yuz mılyonda bız kasalım .. patchı ındırdım kurulumu yaptım normal kodan gırınce test server gozukmuyor bu arada kayıt oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 %12,50 Gayet iyi pre yok bide :) LvL 66 yolu görünür gibi oldu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ahaha bitti bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 %15 kastım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ulan bıseyden de haberdar olsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 char askıda diyor hala :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Synergenix !!!! Sw scroll üm kaldı sende bide teşekkür ettin... Verlam scrollümü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Aresin en iyi mageleriyle exp event yapmak gibisi yok. gözler canı aradı ama hehe almadım partye gitti bi köşede ağladı yasık acıdım sonra :=)[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:24 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 nocom@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 test serverda exp kasmak yerine spotları dagıttık 000000 ve tayfasını yaklaşık 4 kere kestik :D LegendsForever vs ::PwngFactor:: LegendsForever kazandı :) partydeki adamlarıda sayıyım :P LegendsForever :DiaboLique: Paduwan P3sPeLaNus Cyberia DieHippi çok saglam pk yaptık hiç bu kadar eglenmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Alta senin char askıda mı şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ewt askıda. herkesın de askıda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar