AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Oyunu bıraktım charımı satıyorum. Ares te 68 Lvl Rogue 225k NP itemsiz olarak satılıktır. ilgilenen arkadaşlar bana pm ile yolu ile ulaşabilirler. pazar alanı diyeceğinizi biliyorum ama özür diliyorum herkesten :( [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 11:21 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Şah Desem Mat Olurmusun? [spo]aga item pls [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ./ban ./locked ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 agan batsın. emre doğrudur. özür kabul edilmez diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 NasıLsa Oyunu bırakıosun patide böle son buLur işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 beni sevmediğini biliyorum ama oyunu bırakan ben değilim emir kulu olduğum için yazdım onu kendi charımı satsaydım emin ol oraya yazmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar