_Judgement_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkadaşlar oyuna gene restart atıldı ve ben golemlerin arasında solo golem dönüyodum bence artık server e res atılmadan 5-10 dk önce notice geçmeleri gerekiyor tamam bazen geçiolar ama hep geçmeleri gerek bir sürü insan bu yüzden xped olmuştur saygılarımla Roywedas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 :S öncelikle geçmiş olsun .. Vardırya bi laf " Ben parama bakarım" K2 parasına bakar arkadaşım ... Parasını alıo dimi ? sorun yok .. :S senin durumun bnm durumum önemli değil bunlar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Haklısın bu olay 70 level bi adamı banlamak gibi bi olay ne alakası var diceksin o 70 levellik adama banlanmak ne koyar biliyonmu ama gm ler için sadece 1-2 tuşa basmak benim kaybettigim %5 bişi diil kader utansın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 servera reset gelmedi su an dupe wipe yapılıyo 1 yada 2 saat kapalı kalıcak butun serverlar adres veriyim burdan kontrol edebilirsiniz... http://www.knightempire.com/server/stats.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kac gibi acilir ki, bilgisi olan war mi?.. ha bide punkbuster bugun mu geliyo?.. edit: exped olduysan geçmiş olsun _Judgement_ =/ [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 08:21 tarihinde, Somber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yok daha onun gelmesine var daha beta test aşamasında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkadaşım Ne Dupe Wipesi ya milleti telaşlandırma.Sadece haftalık olağan bir bakım artık öğrenin bunu ltf. HER CUMA SABAHLARI 1 VEYA 2 SAATLİĞİNE OYUN BAKIMA ALINIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bugun dupe wipe yapılıcaktı oyuzden yazdım ben onu yani elindeki dupe wipeları cıakrt bence... ben GM nin dediklerini yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 her cuma bakım+ wipe yapılır diye biliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eet vipe olmus dun aldım ac scroll silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar