_Judgement_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkadaşlar oyuna gene restart atıldı ve ben golemlerin arasında solo golem dönüyodum bence artık server e res atılmadan 5-10 dk önce notice geçmeleri gerekiyor tamam bazen geçiolar ama hep geçmeleri gerek bir sürü insan bu yüzden xped olmuştur saygılarımla Roywedas..
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 :S öncelikle geçmiş olsun .. Vardırya bi laf " Ben parama bakarım" K2 parasına bakar arkadaşım ... Parasını alıo dimi ? sorun yok .. :S senin durumun bnm durumum önemli değil bunlar için..
_Judgement_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Haklısın bu olay 70 level bi adamı banlamak gibi bi olay ne alakası var diceksin o 70 levellik adama banlanmak ne koyar biliyonmu ama gm ler için sadece 1-2 tuşa basmak benim kaybettigim %5 bişi diil kader utansın :P
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 servera reset gelmedi su an dupe wipe yapılıyo 1 yada 2 saat kapalı kalıcak butun serverlar adres veriyim burdan kontrol edebilirsiniz... http://www.knightempire.com/server/stats.php
Somber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kac gibi acilir ki, bilgisi olan war mi?.. ha bide punkbuster bugun mu geliyo?.. edit: exped olduysan geçmiş olsun _Judgement_ =/ [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 08:21 tarihinde, Somber tarafından güncellenmiştir ]
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yok daha onun gelmesine var daha beta test aşamasında ..
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkadaşım Ne Dupe Wipesi ya milleti telaşlandırma.Sadece haftalık olağan bir bakım artık öğrenin bunu ltf. HER CUMA SABAHLARI 1 VEYA 2 SAATLİĞİNE OYUN BAKIMA ALINIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bugun dupe wipe yapılıcaktı oyuzden yazdım ben onu yani elindeki dupe wipeları cıakrt bence... ben GM nin dediklerini yazdım
trader Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 her cuma bakım+ wipe yapılır diye biliyorum ama
DarkShines Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eet vipe olmus dun aldım ac scroll silinmiş
Öne çıkan mesajlar