mawiman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 öyle şeyler Söyle bilmek isterdim ki anlata bilmek Her kelimesi seni ceksin Saklasın bir yerlerde DERİN.... offfss offss offs öyle şeyler Göstere bilmek İsterdim ki Resmede bilmek Rüzgar olmak isterdim ki.. Eseyim etrafında Senin ofss offss Bu bir rüya - bu bir dua nedersen deee öyle olsun Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım seni aradım Körebe oynar gibi El yordamıyla sezgiyle Cocukken sahip oldugum kızmızılı damlı ayak kabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakalardı acıtırdılar... öyle bir aşk bula bilmek istedim ki kurtula bilmek aşka dair bıraktıgım korkulardan ama yaram çok DERİN... Bıcak keser gibi kesip ata bilmek bütün herşeyi kese biliyorsan ruhumu dene duygularımı.. Yüregimi Beni... offss bu bir rüya bu bir dua nedersen de... öyle olsun Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım seni aradım Körebe oynar gibi El yordamıyla sezgiyle Cocukken sahip oldugum kızmızılı damlı ayak kabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakalardı acıtırdılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar